Female_superiority kérdése:
Egy vak lány/nő hogyan cserél betétet/tampont?
Figyelt kérdés
Ezek azért elég vizuális tevékenységek és ugye attól, hogy nem lát, még ugyanúgy nő.2013. jan. 5. 10:01
1/11 anonim válasza:
És attól hogy nem lát, még nem halott. Nemcsak látni lehet a dolgokat, javaslom kösd be néha a szemed pár órára, és megtudod, hogy van még kb 4 érzéked a látáson kívül.
2/11 anonim válasza:
Tampont kicsrélem én is csukott szemmel. Betétet nem használok.
3/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom, képzeld el elszórakoztam vele, mielőtt kiírtam a kérdést. De itt gyakorlatilag csak a tapintás jöhet szóba (hallással, szaglással, ízleléssel itt sokra mész). Ugye itt ha egy centivel is mellényúlsz, már olyan lesz az ujjad. Nem hiszem, hogy ezt vállalná hosszú távon. :-) Egyébként ismerek személyesen vak lányt, tud olyan dolgokat, hogy csak pislogok, de erre nem kérdeztem rá nála sosem. :-) Biztos vagyok benne,hogy megoldja, csak nem tudom elképzelni hogyan.
2013. jan. 5. 10:20
4/11 A kérdező kommentje:
A komment az elsőnek ment. Jogos, a tampon kisebb falat.
2013. jan. 5. 10:21
5/11 anonim válasza:
És a feneküket hogy törlik ki? Ez azért több embert érint és gyakrabban. De erre sok válasz van a neten (angolul)
Na de a tamponról itt esik szó az egyik válaszban
6/11 anonim válasza:
Ez a legnagyobb problémád az életedben kérdező? :)
7/11 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: ennél szánalmasabb megnyílvánulás nem létezik.Ő feltett egy kérdést mert érdekli a dolog. Ha nem a kérdésre válaszolsz akkor inkább ne is írj ide.(tudom, én sem a kérdésre válaszoltak de legalább nem szemétkedem)
8/11 anonim válasza:
Nagyon keveset látok. Betétet használok, és néha alig látom, hogy kell-e már cserélni. Tehát én is elgondolkodtam már ezen a kérdésen. Itt ugyanis a látást valóban nem lehet helyettesíteni más érzékszervvel, legalábbis nekem még nem sikerült, pedig az esetek nagy részében már én is azt teszem, nagyon kevés alkalommal tudok már a látásomra hagyatkozni. Arra gondoltam, talán biztos ami biztos alapon, bizonyos időközönként cserél egy teljesen vak, vagy pedig a súlya alapján állapítja meg, hogy idő van-e már. Más ötletem nincs.
9/11 anonim válasza:
Hallod, esküszöm most elgondolkodtam ezen, és szerintem simán ki tudnám cserélni csukott szemmel is bármelyiket. Annyira rutinos a mozdulat, hogy erre mondják, hogy csukott szemmel is bármikor... Gondolom te még nem olyan régóta menstruálhatsz.
10/11 anonim válasza:
Nem a mozdulattal van gond, tehát a hogyannal, az nem gond persze még csukott szemmel sem, ahogy te is írtad, hanem a mikorral. Azt állapítsd meg csukott szemmel!, hogy kell-e már, vagy még ráér. Persze a betétről beszélek nem a tamponról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!