Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez tényleg igaz? Akkor inkább...

Ez tényleg igaz? Akkor inkább ne is használjam?

Figyelt kérdés
Vettem egy essence ultra strong nail hardener körömlakkot, es itthon vettem észre, hogy formaldehidet tartalmaz. Megnéztem és azt írtak, hogy rákot ill. meddőséget vagy más betegséget okozhat. Ezt mennyire vegyem komolyan? Merjem használni? Vagy egyáltalán nem ilyen komoly a helyzet? Köszi a válaszokat előre is.:))
2013. jan. 3. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért nem fogsz belehalni a használatába. Max, ha elfogy, akkor másfajtát veszel.

De azokban is benne lehet ez, csak nem biztos, hogy rá van írva.

A formaldehidet tartósításra használják, például szerveket tesznek bele. :)

2013. jan. 3. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:))
2013. jan. 3. 22:20
 3/5 female_superiority ***** válasza:
Formaldehid van a dohányfüstben is. Használd nyugodtan, a kockázat kábé annyi, mintha rágyújtanál, vagy még kevesebb :-)
2013. jan. 4. 10:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. jan. 4. 15:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt írták, hogy csak három hétig lehet használni. Akkor hagyjam abba, vagy használhatom még?? Gond lenne??
2013. jan. 24. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!