Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ebben az esetben használjam...

Ebben az esetben használjam vagy inkább ne használjam a Canesten kombit?

Figyelt kérdés
A legutóbbi kenetben gombát találtak (1 hete kaptam meg az eredményt). Semmi tünetem nem volt. A doki Canesten kombit írt fel. El is kezdtem használni, de a hüvelykúptól nagyon viszketek, és erős, enyhén barnás folyásom is lesz, valamint olyan mintha begyulladna a hüvelyem tőle. Amikor nem használom a tünetek nyom nélkül eltűnnek. A dokim szabadságon van még 2 hétig, tehát nem tudom megkérdezni. Canesten krémet eddig is használtam, azzal nem volt és most sincs bajom. 25 hetes vagyok.
2012. júl. 12. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ne használd,főleg hogy barnás folyásod lesz tőle,azért az nem jelent jót,én a helyedben elmennék addig egy másik dokihoz a barnás folyás miatt!29+5 hetes kismama
2012. júl. 12. 17:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem Candibene-t írt fel az orvosom.Háziorvos is ki tudja írni.Hasonló,mint a Canesten.Sztem próbáld meg azt,hátha attól nem lesz problémád.
2012. júl. 12. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!