Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy gumim amit még felvilágosító órán kaptam kb 3hónapja benn van a pénztárcámba. Szerintetek használjam ezt vagy inkább vegyek egy új csomagot?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 23:27
1/18 anonim válasza:
Hát szerintem használd. Ne vesszen kárba a gumi csak azért, mert 3 hónapig nem küldted csatába a huszárt. :)
2/18 anonim válasza:
Ha még nem használtál soha ilyet, akkor bontsd ki és használd arra, hogy megnézed milyen, megpróbálod felhúzni, meg ilyenek :)
Szerintem felvilágosító órán ezért osztják, nem pedig azért, mert azt akarják, hogy máris szexeljenek a kamaszok :)
3/18 A kérdező kommentje:
:D Tetszik az elsőnek a megfogalmazása :D
Amúgy már használtam szóval arra nem akarom pazarolni már :D
2012. aug. 13. 23:36
5/18 A kérdező kommentje:
Ahhoz minek gumi megdugom anélkül is nem lesz az terhes...
2012. aug. 13. 23:43
6/18 anonim válasza:
a pénztárcádban van? nehogy azzal fizess véletlenül egyszer, mert a pénztáros nem fogja elfogadni. esetleg ha női pénztáros, még félreérti.
7/18 A kérdező kommentje:
Azért csak nem fogok azzal fizetni :D igaz múltkor majdnem a tajkártyámmal fizettem... xD
2012. aug. 13. 23:50
8/18 anonim válasza:
Mi is kaptunk hármat, a gond csak az volt hogy én hülyültem vele és kiderült hogy mind lyukas -.-
Egyik csaj (15 éves) most terhes, mert ők is a sulia gumit használták, és lyukas volt... Neki összejött...
9/18 A kérdező kommentje:
uccsó! mondanál egy márkát?
2012. aug. 13. 23:53
10/18 anonim válasza:
Kidobtam mindet már rég, úgyhogy nem biztos, de Happy Friends-re emlékszem. Vagy valami ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!