Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért használ minden "menő"...

Miért használ minden "menő" lány tampont?

Figyelt kérdés
A menő lányok alatt, az oylanokat értem, akik hosszabbítják a hajukat, műkörmöt hordanak, minden nap ki vannak csípve, sminkelve. Ki van mindenük stb. Náluk ez is divat?
2009. aug. 26. 16:31
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
41%

nem menőzésből, hanem jobb nekik mint a betét.

de ezt honnan vetted egyébként??

(amúgy nem csak a "menő" csajok használják, anyukám is, ismerek 44 évest is, de biztos van idősebb is aki tampont használ..)

2009. aug. 26. 21:35
 32/37 A kérdező kommentje:
Ha végig olvastad volna a kommenteket akkor tudnád miröl beszélek. Tudom, hogy más is használ tampont, de náluk ez divat...
2009. aug. 26. 21:40
 33/37 anonim ***** válasza:
12%
Azért használnak tampont, amiért minden más nő is: mert menstruálnak.
2009. aug. 26. 21:42
 34/37 anonim ***** válasza:
57%

én értem a kérdést, csak nemértek vele egyet. énezt máshogy közelíteném meg egy kicsit. szóval, ugye ők a menőcsajok, póthaj, műköröm, stbstb, és tampont használnak, mivel ők kipróbálták, és rájöttek h ez biza kényelmes, és nemleszek tőle sem rákos, sem hüvelygombás, se fertőzéses, sem stbstb, mint amiket a betétesek állítanak a tamponról. és sztem ezért nézik le a betéteseket, mert aztgondolják magukban, h nemigaz h ez még mindig itt tart, hogy "jajjjjjj, idegen test a nunimban, meg jajjjjj, elkapok vmit, meg csupa jajj, jajj, jajjjjjjjj" sztem ennyi az egész.

(még hozzá teszek egy pár dolgot, mert tudom h mivel fognak letámadni:D ugyanúgy kaphastz gombát betéttel, mint tamponnal, nem függ össze a 2. és nem a betét a higiénikusabb, hanem a tampon. és igen, van aki nembírja a tampont, mert minden baja lesz tőle, szédül, fáj a hasa, stbstb, de nem róluk beszéltem)

2009. aug. 27. 00:43
 35/37 anonim ***** válasza:
55%
Kedves kérdező! Tudom miről beszélsz! anno én is betéteztem,a kezdetekben,de nem is volt feltűnő a mackó nadrág miatt...aztán nőiesedtem,jött a festett haj,műköröm mi egyéb(bár sosem tartoztam a menők közé) és jött a tampon is,azokhoz a feszülős nacikhoz jobb,kényelmesebb,nem kell a miatt aggódjak h látszik a pelenka. vagy ha pl a barátom megsimogatja a fenekem...tudom mi az a lenézés a betét miatt,sajna én is tettem,meg is kérdezték miért...és akkor is most is az a válaszom: mert nem értem,miért jobb szenvedni a betéttel ha van korszerűbb megoldás is. ez olyan mintha lenne pénzed limuzinra,de trabantal járnál...lehet lepontozni,ez a véleményem
2009. aug. 27. 03:00
 36/37 anonim ***** válasza:
55%
Semmi köze a tamponhasználatnak a menőséghez vagy a divathoz. Ezt nagyon félreértelmezted, kedves kérdező. Ugyan nem ismerem az általad említett "menő" lányokat (a kommentjeidből úgy tűnik, egy csapat konkrét, általad ismert lányról beszélsz), de szerintem a nők nagy része azért használ tampont, mert sokkal kényelmesebb és higiénikusabb, mint a betét. Részemről örülök, hogy feltalálták, de még sohasem gondoltam rá, hogy ennek a divathoz bármi köze van. (Ne is adj senkinek ilyen ötleteket, röhögőgörcsöt kapnék az üzletben, ha megjelenne a Barbie-s vagy Hannah Montana-s tampon :D)
2009. aug. 27. 08:15
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
szerintem maradjunk annyiba h aki jobban szereti a tompont az használjon azt aki meg a betétet az meg azt. elég szenvedés így is a menzes.
2009. aug. 28. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!