Miért használ minden "menő" lány tampont?
nem menőzésből, hanem jobb nekik mint a betét.
de ezt honnan vetted egyébként??
(amúgy nem csak a "menő" csajok használják, anyukám is, ismerek 44 évest is, de biztos van idősebb is aki tampont használ..)
én értem a kérdést, csak nemértek vele egyet. énezt máshogy közelíteném meg egy kicsit. szóval, ugye ők a menőcsajok, póthaj, műköröm, stbstb, és tampont használnak, mivel ők kipróbálták, és rájöttek h ez biza kényelmes, és nemleszek tőle sem rákos, sem hüvelygombás, se fertőzéses, sem stbstb, mint amiket a betétesek állítanak a tamponról. és sztem ezért nézik le a betéteseket, mert aztgondolják magukban, h nemigaz h ez még mindig itt tart, hogy "jajjjjjj, idegen test a nunimban, meg jajjjjj, elkapok vmit, meg csupa jajj, jajj, jajjjjjjjj" sztem ennyi az egész.
(még hozzá teszek egy pár dolgot, mert tudom h mivel fognak letámadni:D ugyanúgy kaphastz gombát betéttel, mint tamponnal, nem függ össze a 2. és nem a betét a higiénikusabb, hanem a tampon. és igen, van aki nembírja a tampont, mert minden baja lesz tőle, szédül, fáj a hasa, stbstb, de nem róluk beszéltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!