Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért használ minden "menő"...

Miért használ minden "menő" lány tampont?

Figyelt kérdés
A menő lányok alatt, az oylanokat értem, akik hosszabbítják a hajukat, műkörmöt hordanak, minden nap ki vannak csípve, sminkelve. Ki van mindenük stb. Náluk ez is divat?
2009. aug. 26. 16:31
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
32%
Na ez az utolsó válaszoló tényleg idióta...Nem tudsz olvasni/értelmezni és még te hülyézel le mást?
2009. aug. 26. 16:56
 22/37 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted ki a jó nő? Ha ezek nem... a férfiak mind ezeket bámulják...
2009. aug. 26. 16:57
 23/37 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem pont azok a férfiak bámulják az olyan nőket,akik illenek hozzájuk,magyarul az üresfejű,izomagyú sötét parasztok/kisfiúk.

Egyébként meg bőven nem minden pasi azért bámulja az ilyen kis pin*kat,mert tetszik,hanem mert néha nagyon gáz ahogy kinéznek..

2009. aug. 26. 17:09
 24/37 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, egyet értek. :)
2009. aug. 26. 17:13
 25/37 anonim ***** válasza:
62%

Figyel, az nők 90 %-a tampont használ.

Te azt állítod, hogy a nem "menők" azért mert kényelmes, a "menők" pedig azért hogy mutogathassák a popsijuk a hapsiknak.

Nem érzed, hogy ez így nem stimmel?

Szerintem a nők 90 %-a azért használ tampont mert kényelmes. És ennyi.

2009. aug. 26. 17:23
 26/37 anonim ***** válasza:
58%

A tamponhasználat nem menőség kérdése. Én 14 éves korom óta azt használok ( 10 éves korom óta menstruálok, korán érő voltam ), sokkal praktikusabb és szerintem higiénikusabb is SZÁMOMRA. Főleg strandoláskor satöbbi, én sosem szerettem a betéte, idegesített hogy ott van valami. És a vér is oxigén hatására elkezd bomlani, annak meg nem túl jó szaga van.

Szóval hülye párhuzamot vontál a csilicsáré csajok és a tampon használat közt.

27/N

2009. aug. 26. 18:07
 27/37 anonim ***** válasza:
43%

Egyáltalán nem higiénikusabb a tampon! Sőt! Sok betegség melegágya! és nem hinném hogy 90% tampont használ.Meg miért lenne kényelmesebb mert érzed hogy van benned valami?

Orvosi szempontból is jobb a betét!

2009. aug. 26. 20:02
 28/37 anonim ***** válasza:
88%
20:02. Ha te érzed, hogy benned van, akkor nem jól helyezted fel, mert normális esetben nem érzed. És az meg k*rvára nem érdekel senkit hogy az orvosok mit mondanak és hogy mit gondolnak. Nekem meg ismerősimnek sem volt semmi bajuk szóval ez hülyeség. A betét meg gusztustalan, kényelmetlen, büdös. És én szeretek adni magamra, ezért tampont használok.
2009. aug. 26. 20:10
 29/37 anonim ***** válasza:
94%
Szia! Én értem a kérdésedet, de én sosem találkoztam ilyen lánnyal, tehát fogalmam sincs a válaszról. Azzal a válaszolóval viszont egyet értek, aki a tampon egészségtelenségét firtatta, teljesen igaza van, aki pedig azt írta ad magára, nos hát elnézést, ha félre értem, de azzal adsz magadra, hogy tampont használsz? Kicsit kaotikus...
2009. aug. 26. 20:56
 30/37 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van szerintem. Mindenki döntse el magának, hogy mit használ. Én csak felvetettem egy kérdést, mert ezt tapasztaltam. A suliban minden jó csaj tampont használ, és lenézték a többit... Tudom, hogy nem kell ilyenekkel foglalkozni, de nem értem miért ilyenek az emberek..
2009. aug. 26. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!