Miért használ minden "menő" lány tampont?
Szerintem pont azok a férfiak bámulják az olyan nőket,akik illenek hozzájuk,magyarul az üresfejű,izomagyú sötét parasztok/kisfiúk.
Egyébként meg bőven nem minden pasi azért bámulja az ilyen kis pin*kat,mert tetszik,hanem mert néha nagyon gáz ahogy kinéznek..
Figyel, az nők 90 %-a tampont használ.
Te azt állítod, hogy a nem "menők" azért mert kényelmes, a "menők" pedig azért hogy mutogathassák a popsijuk a hapsiknak.
Nem érzed, hogy ez így nem stimmel?
Szerintem a nők 90 %-a azért használ tampont mert kényelmes. És ennyi.
A tamponhasználat nem menőség kérdése. Én 14 éves korom óta azt használok ( 10 éves korom óta menstruálok, korán érő voltam ), sokkal praktikusabb és szerintem higiénikusabb is SZÁMOMRA. Főleg strandoláskor satöbbi, én sosem szerettem a betéte, idegesített hogy ott van valami. És a vér is oxigén hatására elkezd bomlani, annak meg nem túl jó szaga van.
Szóval hülye párhuzamot vontál a csilicsáré csajok és a tampon használat közt.
27/N
Egyáltalán nem higiénikusabb a tampon! Sőt! Sok betegség melegágya! és nem hinném hogy 90% tampont használ.Meg miért lenne kényelmesebb mert érzed hogy van benned valami?
Orvosi szempontból is jobb a betét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!