Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért használ minden "menő"...

Miért használ minden "menő" lány tampont?

Figyelt kérdés
A menő lányok alatt, az oylanokat értem, akik hosszabbítják a hajukat, műkörmöt hordanak, minden nap ki vannak csípve, sminkelve. Ki van mindenük stb. Náluk ez is divat?
2009. aug. 26. 16:31
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
65%
úgy ahogy mondod..
2009. aug. 26. 16:34
 2/37 anonim ***** válasza:
58%
Mivan??? Most az a bajod hogy tampont használnak?? Nem vagy normális ember!!!!!
2009. aug. 26. 16:34
 3/37 anonim ***** válasza:
77%
Nem csak azok használnak tampont, hanem a lányok 90%, mivel szükségünk van rá?!!
2009. aug. 26. 16:35
 4/37 anonim ***** válasza:
94%
ez nem divat kérdése, lehet h nem szeretik a betétet, mért a 40 éves nők is hordanak tampont, szerinted ők menőzésből csinálják? ez butaság
2009. aug. 26. 16:36
 5/37 anonim ***** válasza:
82%
hát én személy szerint rocker vagyok, baromira nem érdekel, hogy nézek ki, na azért bányarém se vagyk és még csak feketében se járok és a körmöm is rágom...de én is tampont használok, mert kényelmes és nem izzadok bele a nyári melegben, érzem ha tele és kicserélem és semmi se folyik melé...mondjuk ezért.
2009. aug. 26. 16:37
 6/37 anonim ***** válasza:
69%
Debuta vagy istenem! Még is mit használjanak?? Semmit? MIvel a betét k*rvára nem kényelmes. ajj nem igaz. Már ezt is a fiatalságra kenik? Nem tanulunk, nem olvasunk, csak bulizunk, baszunk össze-vissza, hülyék vagyunk, jah és TAMPONT HASZNÁLUNK!!!! Ez a mai világ hova süllyed?
2009. aug. 26. 16:38
 7/37 anonim ***** válasza:
72%

uhh szegény kérdező,ezt megkaptad.. :(

Én értem mire akartál kilyukadni,nem támadlak le..

2009. aug. 26. 16:41
 8/37 anonim ***** válasza:
68%
Mégis, szerinted mi köze van a "menőségnek" a tamponhasználathoz?? Őszintén sajnállak, ha csak ennyire terjed ki az intelligenciád...
2009. aug. 26. 16:43
 9/37 anonim ***** válasza:
53%

egy kis irigységet érzek...

egyébként miért zavar, hogy tampont használnak? én is azt használok, nincs műhajam, se műkörmöm, de mindig odafigyelek az öltözködésemre, sminkemre. már ez is baj?? komolyan, egyesek mindenbe belekötnek...de majd a te kedvedért áttérek a betétre, most jó?

2009. aug. 26. 16:46
 10/37 anonim ***** válasza:
84%

Nem akarlak megbántani, de ez elég hüyle kérdés volt, már bocs :S

Én egy tök hétköznapi szürke kis egér vagyok, póthaj, műköröm nélkül. Mégis tampont használok, mert sokkal jobb, mint a betét. Nem izzadok bele, nem büdös stb. És a többiek is ezért használják a tampont nem menőzésből.

2009. aug. 26. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!