Egy összetett dologban kérném a segítségeteket és örömmel venném ha minél többen tudnának tanácsot adni?
Figyelt kérdés
a történetem a következő:3-4 hónapja a menzeszem inagodik,eddig napra pontosan megjött!3-4 hónapja pedig hol 7-hol 4 napot, mikor mennyit késik:S észre vettem,hogy folyamatosan hízok,most is1 hetet késett pont este jött meg,rá áltam a mérlegre és észre vettem,hogy a hónapban majdnem 10 kg-t híztam!én hormonális gondokra,gondolok,de most olyan munkahelyem van h.3 hónapig a próbaidő alatt nincs szabadság sem táppénz,így orvos kilőve!valamilyen gyógynövény,vagy gyógyszer vagy valamit nem tudtok ami segíthet?mert nem akarok hízni többet!aki járt már így kérem szánjon meg és segítsen mert kezdek bereccsenni ettől a súlytól:S biztosan járt így valaki mi segített?2013. jan. 3. 06:34
11/12 anonim válasza:
ma 09:11-es: ne irj hülyeségeket, a teljes vérkép mindenféle (nem vérképzö) szervi betegséget ki tud mutatni, meg mindenféle hormonális elváltozást ist.
Ha foglamad sincs aról, amiröl szó van, akkor legalább ne akard félrevezetni a másikakat.
12/12 anonim válasza:
Tessék nagyokos: [link]
Ez egy rutinn vérkép. Ahhoz, hogy a hormonokat is megnézzék, külön kérni kell, maguktól nem fogják neked megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!