Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tanácsokat kérnék minél...

Tanácsokat kérnék minél előbb! Mi bajom lehet? A többi lennt!

Figyelt kérdés
Már egy napja késik a menstruációm és minden este görcsöl a hasam is ( 2 hete kb) , de csak pár percre és emelet állandó éhség érzetem is van , szerintetek ez mitől lehet? És amikor eszem , akkor pár másodpercre rám jön a hányinger .. egy két hete feszül a mellem és meg is van dagadva , ma még a hüvely gomba is kijött rajtam . Valaki tud segíteni ? mi bajom lehet ? Válaszokat előre is Köszönöm : 18 /L
2012. okt. 25. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy nap, ember! Egyetlen nap! Stressz, felfázás, ha pedig még mindehhez hüvelygombád is van, tökéletes az összhatás. Segíteni csak magadon tudsz, ha nem stresszelsz folyton, és nem képzeled halálos betegnek magad, mikor olyasmit szedtél össze, amire az első sarki patikában, recept nélkül kiadják a megoldások egyikét.
2012. okt. 26. 00:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ha hüvelygomba, akkor próbáld meg a Canesten combit.
2012. okt. 26. 07:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem először is nyugodj le, másodszor ha hüvelygombád van, menj el orvoshoz. Az éhségérzeted és a melleid feszülése a menszesz miatt van, mert pár napon belül meg fog jönni. Nagyon sokunknál vannak ugyanilyen tünetek, nem kell megijedni. Mindenféle "gyógyszert" pedig ne vásárolj össze. :)
2012. okt. 26. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:

1 nap még nem sokat jelent.

Talán egy terhességi teszt nem ártana...

2012. okt. 26. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!