Lányok, asszonyok! Tapasztalt valaki ilyet Gyntima kúp használata során?
Holnap bejelentkezem a nődokimhoz, de érdekelne, hogy tapasztalt e már valaki hozzám hasonló tüneteket a Gyntima hüvelykúp alkalmazása alatt.
Nemrég, kb. 2-3 hete volt hüvelygombám,amire kaptam is kezelést (Klion D hüvelytabletta). Mind a 10 tablettát felhasználtam, és panaszaim teljesen megszűntek, habár rögtön ez után kezdődött el a menstruációm, így csak ennek a végén tudtam elkezdeni használni a hüvelyflórát helyreállító kúpot. Ezelőtt két hónappal is volt gombás fertőzésem, az után Floragynt alkalmaztam, most a Gyntima mellett döntöttem. Hétfőn kezdtem el használni.
Most tusoláskor vettem észre, hogy nagyon sűrű, fehér, teljesen szagtalan váladék van a hüvelyemben, de rengeteg... Olyan,mintha szétázott papír lenne - elnézést az idióta hasonlatért! :) Nem csak a bemenetnél ilyen, hanem egészen belül is.... DE!! Sem viszketést, sem égő érzést nem tapasztalok, sem alapállapotban, sem a párommal való együttlét során (korábban volt ugyan égő érzés, még a kezelés befejezése után közvetlen, de az 100%-ig biztos,hogy lelki eredetű volt).
Érdekelne, hogy véleményetek szerint ez megint gomba, vagy lehet akár a kúp maradéka is a hüvelyben?
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm! :)
Mitű fosik fiatalember? :D :D
Szerintem is a kúp maradéka...
<3
(a kérdező párja...)
Köszönöm a válaszokat.
Ma voltam nőgyógyásznál, és úgy néz ki, mégsem a kúp maradéka, hanem ismét gombás fertőzés - bár azt mondta, lehet más is, ezért vett kenetet. Eléggé idegölő, hogy rövid időn belül harmadjára jön ki, előtte meg soha semmi bajom nem volt....
Esetleg van valakinek valami tippje, hogy miként szabadulhatok meg a visszatérő fertőzéstől? Használok mindenféle probiotikumot, eszem a Lactiv granulátumot, vettem már Gynophilust, Floragynt, Gyntimát, szedek vitamint is... De semmi eredmény. :( Ja, és rendesen tisztálkodom, nem használom más törölközőjét, csak tiszta vízzel mosom odalent, szóval ezekre odafigyelek. :D
Pendulum92! Téged is zavar a hüvelygomba, hogy ilyen serényen olvasgatsz utána? :D Mitű fosik, fiatalember? :D Látom a szemin, hogy fosik! :D <3
Ilyen rövid idő alatt háromszor is fertőződni?? - Gondoltál-e arra, hogy a partnered kívülről hozta-hozza? Kényes kérdés, de nem lehet elmenni mellette.
A teafaolaj (nem töményen!! csak kb. 1/3...1/4 arányban olivaolajjal vagy mással) óvszer nélkül talán még hatékonyabb, mert mindkét felületet, (a fütyit is) jól fertőtleníti, (kellemest a hasznossal) :-), viszont a jó (Döderlein-) baciknak is pofon, tehát teafaolaj után szintén fontos a probiotikus-stb. helyreállítás-támogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!