Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt aki sírt nőgyógyászati...

Volt aki sírt nőgyógyászati vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Hogy reagált az orvos?
2012. dec. 29. 23:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer igen. Mikor azt kérdezte, hogy és mikor jön a gólya? Mert már 27-28 éves voltam, szerintem bizonyára benne a korban. Tudom sok más nő szerint is.

Csak mondtam neki, hogy előbb külföldre kell kijutnom, hogy legyen pénzem a gyerekvállalásra.

Nem szólt rá semmit.

2012. dec. 30. 00:07
 2/22 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem azok sírnak, akiknek nem mondják el, hogy pontosan mi fog történni a vizsgálatnál, és erre úgy tekintenek, mintha szexuális zaklatás lenne. Vannak itt olyan válaszolók, akik burkoltan azt próbálják bemagyarázni az először nőgyógyászhoz készülő lányoknak, hogy nem mindegy a nőgyógyász neme, mert a vizsgálatnak köze van a szexualitáshoz!
2012. dec. 30. 06:51
 3/22 anonim ***** válasza:
35%

Ha még nem voltál, akkor valóban női orvos lenne az ideális első alkalommal, és kisérjen el anyukád, vagy valamelyik idősebb rokonod, barátnőd.

Nem olyan könnyű általában senkinek sem a legintimebb testrészeit feltárni és az igen csak zavarbaejtő kérdésekre válaszolni sem.

2012. dec. 30. 07:59
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
A 2. válaszolóval bizonyos fokig egyet kell értenem. Én valahogy így voltam vele. Egy hirtelen jött sürgős betegség miatt kerültem első alkalomból kapásból 5 orvos kezébe, azt se tudtam mi fog történni, mert anyám nem mondta el. Persze, hogy én is bőgtem...
2012. dec. 30. 12:03
 5/22 anonim ***** válasza:
45%
2. vagyok. A 3. válaszoló pont azon van, hogy az először nőgyógyászhoz készülő lányokban félelmet keltsen a férfi nőgyógyászok iránt, mert burkoltan arra céloz, hogy a nőgyógyászati vizsgálatnak köze van a szexualitáshoz és ezért menjenek mindenáron női nőgyógyászhoz még akkor is, ha egy durva, goromba nőről van szó! Nem érti meg, hogy nem az orvos neme számít, mert mindkét nemnél van jó orvos és rossz orvos is!!!
2012. dec. 30. 12:08
 6/22 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi idős vagy?

Még sohasem voltál nőgyógyásznál?

2012. dec. 30. 12:09
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Én sírtam már. Sajnos egy gyerekkori nőgyógyászati műtét elég csúnya traumaként maradt meg bennem. Sajnos felnőtt fejjel is többször voltam sztk-s nőgyógyásznál, és egy alkalommal nagyon ocsmányul viselkedett velem az orvos, ami felszínre hívta a régi emlékeket. Amikor legközelebb mentem orvoshoz, sírva mondtam el neki, hogy mennyire félek az egésztől. Nagyon rendesen viselkedett, megnyugtatott, átbeszéltük, hogy mitől rettegek, mi történt gyerekkoromban stb. Igaz, hogy ekkor már magánorvoshoz mentem, de több mint egy órát bent voltam nála, és nevetségesen keveset fizettem. (Azóta is ő az orvosom.)
2012. dec. 30. 14:49
 8/22 anonim ***** válasza:
53%

Te jó ég, mik ezek a válaszok? :D

A kérdés nem az, hogy férfi vagy női nőgyógyászhoz menjünk-e, hanem, hogy sírtál-e már, miért, mit reagált a doki.

2012. dec. 30. 15:49
 9/22 anonim ***** válasza:
9%
Ha valaki sír, az attól is lehet, hogy fél a férfi nőgyógyásztól tehát ilyen szempontból igenis számít, hogy egy lányt senki ne ijesztgessen és ne mondogassa, hogy mindenáron csak női nőgyógyászhoz menjen.
2012. dec. 30. 15:52
 10/22 anonim ***** válasza:
64%

Első nőgyógyászati vizsgálatnál eleve fel kell készíteni mindent elmondani a fiatalnak,közösen keresni,megfelelő orvost,az orvosoknak is utána lehet járni,van hírük,tudni lehet ki kedves,megértő és a fiatal lány igényét kell figyelembe venni,ha fontos nála az orvos neme,akkor úgy keresgélni.A nőgyógyászati vizsgálatot át kell otthon beszélni,vagy barátnővel,mert ha szűz még az illető akkor eleve két féle képpen is vizsgálodhatnak hüvelyen,vagy végbélen keresztül.

Ha tehetjük akkor nézzünk utána milyen orvoshoz megyünk,tehát kihez megyünk ott hogyan zajlik a vizsgálat,van e külön vizsgáló,mert én is négyszemközti vizsgálatot szerettek éppenséggel,nem kell nézőközönség és sokan vagyunk így akiket zavar ha olyankor más is belát.

És igen még így is előfordulhat hogy valaki sír mert nem vagyunk egyformák és ismerettségemből van aki elég szük volt és fájt neki a vizsgálat.Ha meg egy bu.kó dokit fogsz ki,aki meg is alázz még na ná hogy sírhatsz.

Ismerősőm storyja: közölte hogy szűz az orvossal,női orvoshoz ment aki nagyon kedves volt,de szűk is volt akaratlanul be is feszített alapból nagyon gátlásos volt mert túlsúlyos( és gyűlöli magát,a testét,sokat bántották is a külseje miatt,neki a háziorvos előtt a melltartót is nehéz levenni,utána lelkizik,rosszul érzi magát(megjegyzem túlsúlyos,de nem csúnya,a sok bántás miatt érzi ezt,kiskora óta ismerem akkor még nem volt duci,de akkor is szégyenlős volt,szóval nem belenevelték,én is szégyenlős vagyok eléggé)és emiatt picsergett,de a doktornő mivel ezt már az elején közölte az orvossal hogy nagyon gátlásos fél,meg előszőr jött ide,meg tudta vizsgálni és megnyugtatni.Ritka az ilyen doki szerintem.Ez a pozítív történet.

A másik barátnőm rosszabbul járt,ő azt sem tudta hogyan vizsgál a nőgyógyász,nem ment utána,férfi orvoshoz ment,aki bár megtudta vizsgálni viszonylag csak feszülést érzett a vizsgálat alatt csak,csak hogy amikor 22 évesen közölte a csaj előszőr van és szűz a doki röhögni kezdett hogy ez nem normális mert ennyi idősen már nemiéletet szoktak élni,a barátnőm elvörösödött és később haza fele picsergett rajta.

Tehát utána járás és átbeszélés mindent részletesen.

2012. dec. 30. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!