Anyád Létezik kérdése:
Fiatal lány vagyok, és a Nőgyógyászom a mai napon a nemi herpeszt diagnosztizálta! Csak nemi úton terjed vagy másképp is?
Figyelt kérdés
Mert sem én sem a párom nem csaltuk meg egymást! Több mint 2 éves kapcsolatról van szó! Eddig egészségesek voltunk, most csak ő az, szóval nem kaphattam el tőle....de akkor, hogy kaphattam el??? Mert nem érintkeztem más személlyel a páromon kívül, és ő sem tett ilyet! Ebben biztos vagyok!2012. dec. 28. 20:37
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, de az orvosom elmagyarázta végre hogy nem csak és kizárólag nemi úton terjed, hanem egy kis sérülés az adott felületen elég, aztán én voltam panzióba a párommal, és leültem a kád sarkára, és a kanapéra úgy hogy alsónemű nélkül, így a baktérium bejutott a sebbe, és napra pontosan 4. napra ki is jött! :( :( Szóval így kaptam el! De nagyon szépen köszönöm a válaszokat, volt amelyik segített :)
2012. dec. 29. 06:43
12/12 anonim válasza:
En is ugyanezzel kuzdok epp most. Igyanez a helyzet ugya igy a párommal. . Most epp kinlodok a gyógyulásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!