Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az oka, hogy nem jön...

Mi lehet az oka, hogy nem jön meg?

Figyelt kérdés

Október elején volt meg utoljára, azóta semmi. Illetve kb 2x volt olyan, hogy nem vér volt hanem valami barnás a bugyimon de az addig is tartott. Nem fáj sehol, jól érzem magam, éppen ezért nem szólok róla és megyek orvoshoz mert félek, hogy nőgyógyászhoz küldene és ha belehalok se megyek oda arra mérget vehet. Nekem az egy olyan testrészem amit egy vadidegen embernek nem fogok mutogatni még akkor sem ha orvos.

Nem azt akarom, hogy mondjatok konkrét dolgot, csak itt tapasztaltabb emberek vannak mint én. Szóval lehet szressztől? Mert suli miatt nagyon sokat szoktam idegeskedni. Vagy mitől lehet?

15/L

2012. dec. 25. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:

attól van, hogy gyerek vagy

amúgy meg jó lenne, ha észhez térnél nőgyógyász ügyben, mert a fogamzásgátlót csak nőgyógyász írhatja fel, hüvelyi fertőzést csak a nőgyógyász tudná megvizsgálni, terhesgondozásod is a nőgyógyásznál lesz, méhnyakrákszűrésed is, és a szülésed is;)

2012. dec. 25. 14:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Amiket felsoroltál azokra nem kartam kitérni mert az nem most lesz. Az még nem érint. Egyébként normális, hogy lassan 3 hónapja nem jön meg?

Kb 11 éves voltam mikor először megjött.

2012. dec. 25. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem is volt hogy kb 4 hónapig nem volt. utána meg rendesen megjött :) lehet a stressztől is, meg hát 15 évesen sokaknak nem áll még be :)

én sem voltam még nőgyógyásznál, de azért ne félj tőle ennyire :) pár éven belül úgyis el kell menni... (szűrés/gyógyszer stb) :)

2012. dec. 25. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet stressztől, de lehet mástól is. Ha már 11 éves korod óta menstruálsz, akkor már be kellett volna állnia. Nagyon rossz hozzáállás az, hogy akkor se mész nőgyógyászhoz, ha belehalsz. Az orvos számára Te nem egy szép fiatal lány vagy, hanem egy beteg a sok közül, akit neki meg kell gyógyítani.
2012. dec. 25. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Előző vagyok. Senki nem azért jár nőgyógyászhoz, hogy a punciját mutogassa, hanem hogy meggyógyuljon!
2012. dec. 25. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
nem mellesleg van gyereknőgyógyászat is, ahol főleg orvosnők praktizálnak
2012. dec. 25. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Amig nem élsz nemi életet egyenlőre nem olyan nagy gond. 15 évesen még épp belefér. Viszont idővel el kell menned majd nőgyógyászhoz pont mint minden nőnek, igy barátkozz a gondolattal, addig is. Ha 4-6 hónapig nem jön meg muszáj lépned mert akár komolyabb következménye is lehet. Ha mondjuk ciszta miatt nem jön meg. Lehet stressztől is de azért a legtöbb nőnek az nem ebfolyásolja ennyi ideig, legfeljebb kicsit késik tőle vagy épp egy kimaard. hÓnapokig nem ,arad el tőle. Nem fogyókűrázol, diérázol? Attól is lehet.
2012. dec. 26. 00:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!