Mi lehet ez? Esetleg terhesség?
A barátnőmnek tegnap nagyon görcsölt a hasa, egy pici hányingere is volt, feszült egy picit a melle és még rózsaszín-fehér folyása is volt, de mára már elmúlt.
December 5.-én voltunk együtt, de nem feküdtünk le, csak megujjaztam, de azt is pár másodpercig.
Rá 2 napra megjött neki, de most aggódunk, hogy esetleg terhes lehet, vagy valami más.
Esetleg peteérés, vagy lelki gondok?
Tegnap előtt volt egy nagy veszekedés a családjával és lehet ez okozta?
Aggódok nagyon, hogy terhes lehet. (Tudom, hogy előváladéktól is lehet terhes valaki, ha az ujjára kerül)
A menszeszig még van neki majdnem 10 napja.
Segítsetek kérlek!
Figyelj! Nem mondom többször! NEM TERHES! tudom! Èn terhes vagyok. Többször szeretkezni kell középidőben, higy megfoganjon a baba. Pozitiv teszt! Utánna 1-2hettel a verzeskimaradas utan jonnek a tunetek! En speciel ma enni sem tudok, mert mindentol hanyni tudnek!
De, ha nekem nem hiszed el vegyetek tesztet!
Nem történt aktus, de abban igazad van, hogy védekezni kell.
Igaz, hogy még csak a pettingnél vagyunk, de úgy érzem, hogy itt sem butaság az óvszer használata.
Egyébként rendesen megjött a barátnőmnek, szóval nem tesztelünk.:)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!