Mi lehet ez? Esetleg terhesség?
A barátnőmnek tegnap nagyon görcsölt a hasa, egy pici hányingere is volt, feszült egy picit a melle és még rózsaszín-fehér folyása is volt, de mára már elmúlt.
December 5.-én voltunk együtt, de nem feküdtünk le, csak megujjaztam, de azt is pár másodpercig.
Rá 2 napra megjött neki, de most aggódunk, hogy esetleg terhes lehet, vagy valami más.
Esetleg peteérés, vagy lelki gondok?
Tegnap előtt volt egy nagy veszekedés a családjával és lehet ez okozta?
Aggódok nagyon, hogy terhes lehet. (Tudom, hogy előváladéktól is lehet terhes valaki, ha az ujjára kerül)
A menszeszig még van neki majdnem 10 napja.
Segítsetek kérlek!
Köszi a válaszod!
Nem tudod, hogy mi lehet ez?
Stressz, ciszta, peteérés... Sok minden lehet. A nő már csak ilyen :-)
Nekem ciszta csinált hasonlò tünetet. Ha rendszeres vagy nagyon fáj a hasa, menjel el nődokihoz ;-)
Na ez most így nagyjából megnyugtatott, köszi. :)
Ma reggelre már a tünetek nyomát sem látta, érzékelte, de azért az ördög sohasem alszik. :)
100000%, hogy nem terhes! ;)
Nyugodság! Ès tessék védekezni! :-)
Buék!
Lehet volt, lehet nem. Ez jó kérdés, mivel már magam sem emlékszem.
De, akkor azt mondjátok, hogy nem terhesség?
A mai nap semmi szokatlan nem érzett, meg semmi.
Na most jött egy új panasz. Most mondta, hogy mostanában eléggé fáradt szokott lenni. Ez meg egy tipikus terhességi tünet, ha jól tudom.
Jól alszik, nem sportol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!