Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 9 napig a barátomnál vagyok,...

9 napig a barátomnál vagyok, de nem tudok elmenni nagy dologra a wc-re. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem megy, nem tudom mi miatt, és mikor már nagyon kell annyira rosszul vagyok , hogy majdnem összeesek. Nem tud valaki valamilyen megoldást :( Kérlek segítsetek.

17/L

2012. dec. 27. 11:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Persze, hogy kellemetlen, de a szükség nagy úr!

A vízcsap ötlet szerintem is nagyon jó!

2012. dec. 27. 15:19
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
:) én bármikor bárkinél szarok,nem értem azt a parát
2012. dec. 27. 20:39
 13/18 A kérdező kommentje:
SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!! :DDD
2012. dec. 28. 02:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy párkapcsolat akkor az igazi, ha a felek semmit nem szégyellnek egymás előtt! Amíg egy kicsit is problémát jelent számodra olyan természetes dolog, mint a kakilás, addig ne töltsetek együtt hosszabb időt!!! Most tudtál kakilni, de mi lesz legközelebb???
2012. dec. 28. 06:13
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát igazából mikor nem voltak itthon a többiek (szülei, és az öccse) akkor simán ment a kakálás, de mikor itthonvoltak csak akkor mikor már mindenki elaludt :( . TUdom hogy butaság de egyszerűen mikor nem alszanak akkor ráülök a wc-re és elmúlik az inger és a fájdalom, de ahogyan felállok visszajön. Ültem én órákig a wc-n de nem jött semmi :( .
2013. jan. 3. 14:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért nem tudsz kakilni, mert nem kezeled természetesnek. Gondolj arra, hogy ha a barátod van Nálad, neki is kell kakilnia.
2013. jan. 3. 15:03
 17/18 anonim válasza:
először nekem is fura volt,de beszéltünk erről,és igazából már tök természetes.célzásként meg szoktam kérni,hogy hangosítsa fel a tvt.:DD
2013. júl. 29. 02:33
 18/18 anonim ***** válasza:
62%

Mi 2 hónaposak vagyunk párommal, egy hónapja együtt is lakunk. Amikor egy hetesek voltunk, elpukizta magát előttem, nem csináltam botrányt, utána már én is elengedtem a békegalambot. :D Most pedig, hogy együtt élünk, ő simán kakil úgy, hogy nem zárja be teljesen a fürdő ajtaját, én mondjuk mint nő, kicsit szégyellősebb vagyok és bezárom, de nem csinálunk problémát egy pukiból és simán megmondtam neki múltkor, amikor sétálásból jöttünk haza, hogy siessünk drágám, mert nagyon kell kakilnom. :D Nem értem ezt a kaki-parát, ugyanolyan természetes dolog, mint az evés-ivás, vagy az alvás. Senki nem szeretett ki a kedveséből csak azért, mert rájött, hogy az illetőnek is van bélműködése. :D

29L

2015. jún. 25. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!