Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sosem fog normálisra beállni?

Sosem fog normálisra beállni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a gondom, hogy már több, mint 7 éve menstruálok és azóta sem állt be a ciklusom. Egyszer 28 nap, egyszer 30 most vagyok a 33. napon, nem tudom most mikor fog megjönni. A kérdésem az lenne, hogy van még remény rá, hogy valaha pontos lesz? Vagy tényleg csak 1 napot csúszkál oda vissza? Előre köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2009. aug. 24. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
vannak ilyenek, akiknél sosem áll be
2009. aug. 24. 16:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek, nagyon nagyon kellemetlen, mert nem egyszer kellett emiatt programokat lemondanom, teljesen úgy jön ki a dolog mintha állandóan hazudoznék, vagyis kibúvónak használnám a vérzést, pedig dehogy, szívesen mennék én, de én elég görcsölős típus vagyok, így nem lehet :( Akkor ne is reménykedjek?
2009. aug. 24. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:

hát, hamár 7 éve menstruálsz, ésmég nemállt be, akkor sztem kicsi rá az esély, h befog. de mért nem veszel vmi görcsoldót? ésakkor nemkell lemondani a programokat sem. (algoflex-m pl)

vagy ha párkapcsolatban élsz, írathatsz fel tablettát, ami viszont napra pontosan megjön tőle a megvonásos vérzésed, és a görcsök is teljesen elmúlnak.

2009. aug. 24. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
A görcsoldók nekem nem váltak be, a tablettáktól meg nagyon rosszul lettem, mármint a fogamzásgátlótól. 3 hónapig szedtem, akkor tényleg 1-2 nap csúszással maximum de megjött, viszont nagyon rosszul voltam tőlük. Akkor azt hiszem beletörődöm. Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 24. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!