3-hónapos a kisbabám! És van hogy egész nap alszik 3-4 órát max 5-öt! Hiába akarom altatni, ő meg nem alszik, csak amikor neki tetszik! De van hogy átalussza az egész napot! Más is van így ezzel? Mikor fog az alvása rendesen beállni normálisra?
4 hónapos a kislányom. Még mindig összevissza alszunk napközben. Most kezd a sok 20 perces alvás délelőtt összeolvadni egy hosszabbá. Egy biztos, este 7-8 között van a fürdés, utána már megtanulta, hogy aludni kell. Nekik ennyi az alvásigényük. Ezt szerintem még az időjárás, holdállás is nagyban befolyásolja.
Szerintem szép lassan kialakul majd.
Szia!
A lányom 3 hósan 3* aludt 30-50 percet!Én is aggódtam de a dokink azt mondta ennyi kell neki és kész!Nálunk a nappali alvásban a mai napid nincs rendszer, (8 hós) Viszont az este az szent!Fürcsi szopi alvás!Nappal most is kb 2-2,5 órát alszik összesen de én elégedett vagyok mert éjjel meg végig alszik 10-12 órát 10 hetes kora óta!
Szóval szerintem ne aggódj,és ne erőltesd!Inkább figyeld mikor álmos és akkor altasd,ne mindig ugyanakkor!Hisz ebbe a változékony időben meg az ingerhatások sem mindig ugyanolyan intenzívek ők sem mindig ugyanakkor álmosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!