Carissa fogamzasgatlot irt fel a dokim, szedem is, de mikor fogok meghizni tole?
Figyelt kérdés
lassan 3 honapja szedem de csak amiatt,hogy hizzak mert a fog gatlas nem kene,mert vigyazunk a ferjemmel.de a remeny ,hogy hizhatok tole nagyon halvanyodik.ugy szeretnek hizni mar.ket lanyom van 26 eves vagyok 4 es 2 evesek,es megis ugy nezek ki mint egy 17 eves csontkollekcio.2 eve mutottek epevel.2012. dec. 22. 21:48
1/3 anonim válasza:
nem fogsz tőle hízni, ha eddig nem híztál...menj el endokrinológiára, ott megnézik a pajzsmirigyed!
2 gyerek után viszont tudhatnád, hogy a "vigyázunk a férjemmel" módszer az nem fogamzásgátlás
2/3 anonim válasza:
te szerencsés... Amúgy ha hízni akarsz a Cypromixet ajánlom...én 10 kg-ot híztam tőle...
3/3 anonim válasza:
Azt nem árt ha tudod, hogy nyeszlett az alkatod, a hízástól nem fogsz jobban kinézni, hanem ugyanolyan szerencsétlen lesz az alkatod annyi különbséggel, hogy a zsír plöttyedt formában fog rád rakódni. Vagyis nem formás leszel, hanem amorf. Nem tudom, ki volt az az idióta, aki pusztán azért felírta neked, hogy hízzál. Inkább belgyógyászhoz kéne menned kideríteni, miért vagy "csontkollekció" aztán pl. elkezdeni sportolni, izmot fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!