Mit csináljak ha a suliban jön meg?
Sszia! Először is, elvileg fáj a hasad előtte! Érezni, hogy máshol fáj.. először is lent fáj, meg olyan görcsölő.. másodszor, tedd bele a zsebedbe :) Senki nem fogja látni, vagy akár vidd ki magaddal a pulcsidat, és akkor abba is belefoghatod.. Ha nem enged ki, mondd meg, h vészhelyzet van, nagyon hányingered van...
Ne izgulj, reméljük érezni fogod jóval előtte! Amúgy mikor már fáj a hasad, és egy kis barna is van pl., vagy épp h egy picit véres, már akkor is beteheted a betétet, és akkor így már a legelején megoldod..
Ha úgy gondolod hogy nemsokára meg fog jönni, akkor talán elkezdhetnél tisztasági betétet használni, van sokféle nézz körül, és akkor ha megjön az felfogja és nem ázik el a bugyid, de ha mégis, akkor legyen a táskádban egy csere mindig, illetve betétet is tarts benne, hogy ha kell akkor legyen.
Nekem is kevés volt először, szinte alig, szóval nem tuti hogy sok lesz elsőre. És az sem biztos, hogy észreveszed, csak mondjuk ha mész pisilni hogy olyan lett a tisztasági betét. A betétet meg tedd a zsebedba, vagy pl a munkahelyen náluk az egyik lánynak van egy kis pipere tatyója, ami alig nagyobb mint a betét, akár pénztárcának is lehetne nézni, szóval ő abban viszi ki ha kell neki. Nekem fel sem tűnt, csak mikor egyszer visszajött a WCről és mondta, hogy tök hülye mert elfelejtett cserélni és akkor magáhozz vette a kis tatyót.
huu,nekem az első atlétika verseny közepén jött meg....na az szép történet volt:-(((
13 éves voltam
de nyugalom,nem ömleni fog belőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!