Olyan tényleg van hogy suliban az orvos meztelenül vizsgál és más is ott van? És tényleg vizsgál amott is, lennt?
Figyelt kérdés
Mert senki nem tapasztalt még ilyet.2011. máj. 8. 18:07
1/13 A kérdező kommentje:
A mást osztálytársra gondoltam.Ezt megteheti,vagy akinek helyén az esze az nem tesz ilyet?
2011. máj. 8. 18:08
2/13 anonim válasza:
Ilyennek nem szabadna előfordulni!
3/13 anonim válasza:
Ha nézi is a puncit, azt sem teheti más előtt, és úgy sem, hogy teljesen meztelenre kellene vetkőzni. De ha, ismétlem, ha nézi a puncit, akkor sem nyúlhat a hüvelybe!
4/13 A kérdező kommentje:
Fiúknál hallottam ilyenről,de lánynál is van ilyen,vagy hülyítés?Sajnálom őket.
2011. máj. 8. 18:11
5/13 A kérdező kommentje:
De erről nem kellene tudni a szülőknek.Bennem csak felvetődőt ez mert sokat hallani róla.Nálam ne akarjon nézni ott semmit.
2011. máj. 8. 18:13
6/13 anonim válasza:
Ha van is, senkinek nincs hozzá joga hogy megvizsgáljon szerintem, kérheted, hogy te ezt nem akarod.
7/13 anonim válasza:
Ilyen tényleg van, de ha kiderül, az orvos sokáig szerepel majd a bűnügyi hirekben :(
8/13 A kérdező kommentje:
Pedig több 2-3 évvel ezelőtti ilyen írást olvastam ahol diákok panaszkodtak, inkább fiúk és semmi következménye nem volt.Senki nem tett semmit.azért ez így nagyon nincs jól
2011. máj. 8. 18:19
9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem fiúknál,lányoknál is azért a szülőnek tudnia kellene,az ő tudta nélkül nem szabadna ezt csinálni,meg így.
2011. máj. 8. 18:21
10/13 anonim válasza:
Ezt sokan zaklatásnak veszik, pedig nem az. Persze, a beleegyezésed nélkül nem csinálhat semmit. Pláne más előtt nem vizsgálhat. Viszont így is fel lehet fedezni valami betegséget és akkor előbb elkezdődhet a gyógyítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!