Vajon terhes a barátnőm?
Figyelt kérdés
Elösször is az van hogy a barátnőmnek 18 napja késik , és a mai nap képzeljétek el úgy volt hogy átjött hozzám 14:00 kor és elvégeztünk egy terhességi tesztet ( tudom reggel kell de nem bírtam várni ) na elvégeztük és 1 csíkot mutatott majd 16:00 kor visszament főprobára az iskolában és amikor érte mentem azt mondta nagyon éhes majd szettem neki levest és utána egyszerűen rosszul lett fájt a feje , hányingere volt , fájt a hasa és kihívtük az ügyeleti orvost és beutalta a korházba mert azt mondta hogy vagbéll gyanús amikor elment a barátnőm hányt és jobban lett erre bementünk a korházba és azt mondta a főorvos hogy nem lehet vagbéll mert az ilyen hamar nem múlhat el a tünetek és attól félek hogy terhess lett szerintetek terhes?2012. dec. 17. 23:02
1/10 A kérdező kommentje:
Neharagudjatok ezt kihagytam hogy amikor elment az ügyeleti orvos UTÁNA NÁLLUNK HÁNYT és bementünk a kórházba majd a nővér mondta hogy szimplán elronthatta a hasát de attól félek hogy terhes lett mert ezek pont a tünetei volt már valakinek ilyen hasonló dolog ?
2012. dec. 17. 23:04
2/10 anonim válasza:
Talán, ha már úgyis a kórházban voltatok, be kellett volna tekinteni a nőgyógyászatra is, esetleg, netalántán?
Egyébként tudtommal a tesztet az első reggeli vizelettel kell elvégezni, nem 14:00-kor.
3/10 anonim válasza:
Ha 18 napja késik neki és rendes időben volt peteérése, akkor már a délutáni pisiből is pozitív lett volna teszt!
Szerintem nem terhes.
5/10 anonim válasza:
Vagbél nincs, csak vakbél...
És igen, 11 órakor is van nőgyógyászat, sőt, hajnal 2-kor is van nőgyógyászat, ezt a fantasztikus szolgáltatást nevezi a magyar nyelv ügyeletnek.
Egyébként a helyesírásodból meg az látszik, hogy te milyen ember vagy valójában :)
6/10 anonim válasza:
Vakbélnek hívják.. Ha nem bírod elfogadni a segítséget, akkor ne tegyél fel kérdéseket.
7/10 anonim válasza:
Hm, a mai magyar eü-ben díjaznák ám a dolgot, ha valaki éjjel 11-kor bekopogna, hogy "elnézést, csak egy UH-t szeretnénk, nem tudjuk, vajon terhes a barátnőm?" :D
8/10 anonim válasza:
Utolsó: oké, ez részben jogos, ámbár az ember kreatív és mondhatja azt is, hogy fáj a petefészkénél...
És a 18 napban máskor bármikor nem volt nőgyógyász?
9/10 A kérdező kommentje:
még mindig nem kaptam választ . :) helyes írás ide vagy oda most akkor SZERINTETEK TERHES lehet ?
2012. dec. 18. 10:19
10/10 anonim válasza:
Nem terhes... az ilyen tünetek, hányás, rosszullét nem a terhesség 2. hetében kezdődnek te jó ég................. és nem a vacsora után... Amúgy meg ha ilyen parások vagytok akkor jó volna védekezni nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!