Miért késik? Lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Egy alkalommal múlt hónapban (28.-án) a barátommal kb. 2 percig gumi nélkül csináltuk és csak utána húzta fel.. azóta nem volt ilyen, többi alkalommal mindig elejétől kezdve rajta volt. Elképzelhető, hogy ennyitől teherbe estem? (tudom, előváladék meg stb. de mégis mit gondoltok?)
5 napja késik. Végül is nem durva, mert előfordult velem ilyen máskor is csak most erre ráparáztam eléggé..
2012. dec. 15. 23:03
2/5 anonim válasza:
Csinalj 1 tesztet! De ha semmi elojele a terhessegnek akkor nyugi!
3/5 anonim válasza:
Ha ennyire érett nő vagy, akkor meg ne kérdezgess itt a gyakon, mert nem fér bele az imidzsedbe.
4/5 anonim válasza:
És nem a teherbeeséstől vagy k, hanem attól hogy itt kérdezősködsz, továbbá nem érted a biológiai folyamatokat és nem tervezett a terhesség. Ettől vagy k.
5/5 A kérdező kommentje:
biztos sok kapcsolatod volt már.
2012. dec. 16. 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!