Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a probléma? 13/l

Mi lehet a probléma? 13/l

Figyelt kérdés
Én egy 13 éves lány vagyok. Már menstruálok. Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Most a ciklus felénél vagyok, de tompa alhasi fájdalmaim vannak. Az egész alhasam. Nem mindig fáj, van amikor nyomás hatására, van úgy, hogy fekszem az ágyon, fel akarok ülni és akkor is. A folyásom nem teljesen átlátszó, hanem vannak benne olyan fehér darabkák. Amikor kisvécén vagyok, akkor csípő érzést érzek. Van amikor el kell mennem naponta többször is nagy vécére, de teljesen normális állagú a székletem. Múltkor, igaz, hogy pont akkor volt meg a menzeszem, de annyira hányingerem volt, hogy nem tudtam iskolába menni sem. De nem hánytam, csak nagyon erős hányingerem volt. Már nagyon aggasztanak ezek a dolgok... Voltunk orvosnál a hányinger üggyel, de az orvos azt mondta, hogy csak azért van mert meg van. Mi lehet ez? Felfáztam, valami fertőzés? A válaszokat előre is köszönöm.
2012. dec. 16. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet felfázás is.Orvos ad rá antibiotikumot.

Ha pont a ciklus felénél vagy,akkor valószínűleg peteérésed van.Olyankor nekem is elég sok folyásom szokott lenni.

2012. dec. 16. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Mivel írtad, hogy csípést érzel pisilésnél, én is felfázásra gondolok. Jó lenne egy vizeletvizsgálat. Minden jót Neked!!! :)
2012. dec. 16. 13:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A fájdalom is ettől van?
2012. dec. 16. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
2. vagyok. Szerintem igen, de biztosat csak orvos tud mondani. Viszont vizeletvizsgálat mindenképp jó lenne. :)
2012. dec. 16. 13:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, és komolyabb baj nem lehet?
2012. dec. 16. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
43%
Megint a 2. vagyok. Szerintem nincs komoly baj, de azért menj orvoshoz, hogy ne is legyen! :) Remélem nem is lesz soha semmi bajod az életben!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
2012. dec. 16. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetértek a többiekkel, nem kell aggódnod!:)
2012. dec. 16. 13:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Akkora kő esett le a szívemről, hogy csak na... :)
2012. dec. 16. 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:
89%
nagyon valószinű hogy felfázás. Menj mindenképp orvoshoz mert ha nincs kikezelve komoly gyulladást is okozhat.
2012. dec. 16. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!