Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a probléma? Egy...

Mi lehet a probléma? Egy hónapban 2x jött meg és már 30 napja nincs meg

Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, h először voltam együtt a barátommal októberben és abban a hónapban 2x is megjött. Másodjára november 5. e körül múlt el. Többször is együtt voltam azóta már a barátommal mindig védekeztünk ( gumival) soha nem szakadt ki. Engedtem neki gumi nélkül análisan is 2x már. Amióta 2 x is meg volt azóta nem jött meg, azaz késik pár napja:S ugye nem vagyok terhes? Nem nagyon rendszeresen jön meg valamikor 21-23. napra rá de olyan még nem nagyon volt h 28 napnál hosszabb ideig ne legyen meg. Szerintetek mi lehet a probléma.

#30 napja
2012. dec. 5. 21:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Jó gyorsan haladtok :D:D nemrég még szűz voltál, most meg már seggbekuki is volt..
2012. dec. 5. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!