A mandulám lehet begyulladva csak az egyik oldalon? Vagy valami más probléma lehet? Az utóbbi egy hónapban kétszer is voltam fogorvosnál, szerintetek szóltak volna ha valami elváltozást láttak volna a számba? Vagy az nem az ő dolguk?
Milyen tüneteid vannak ?
A mandula nem az ő dolguk, de ha látja hogy akut vagy tüszős mandulagyulladásod van nem nagyon szoktak a szájban ténykedni, visszahívnak ha meggyógyultál.
2-3 napig fájt a torkom,reggelente!
Mostmár nem fáj,de még be van dagadva a mandulám,
vagy a fene sem tudja,hogy mi az.....
Csak reggelente?
Éjszaka nem a szádon át veszed a levegőt néha és aznap reggelre a nyálkahártya kiszárad , az nagyon tud fájni.
Most a fűtési szezonban jóval szárazabb a levegő a szobákban.
Lehet attol is,de akkor mi lehet az ott a mandulámnál?
Szerinted ha valami elváltozás lett volna,akkor csak szóltak volna a fogorvosok?Vagy erre ne alapozzak?
A mandulához a fül-orr- gégészek értenek.
Szerintem keresd fel a szakrendelést az a biztos, mert jár az agyad rajta látom. Ezt nem rossz indulatúlag mondom, hanem ilyenkor már variál az ember, ott motoszkál a hátha mégis .... gondolata.
A száraz levegőt azért írtam, mert a fűtés kezdetekor nekem szokott fájni a torkom éppen ezért párologtatunk.
Mondjuk az általános orvos nem tud mondani semmit?
Hogy van-e miért félnem?
Akkor egyértelmű, irány a gégészet.
Majd írd meg, mi az eredmény, most már én is kíváncsi vagyok rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!