Mi lehet a probléma velem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értjük a Párommal, hogy mi a jó büdös francért nem megy az együttlét. Amíg gumival védekeztünk, mindig ment a dolog, soha nem fájt, de amióta foggátlót szedek, azóta fájdalmas az együttlét, behelyezni szinte nem is tudja. :( El vagyok ezmiatt keseredve. Nem értem, miért nem megy?
Nőgyógyászom szerint lelki oka(i) van(nak). De ha valóban az lenne, akkor korábban, óvszerrel sem ment volna az aktus. Vélemények/tapasztalatok/jótanácsok érdekelnek!
Köszönöm előre is a segítséget!
22/L
2012. nov. 27. 17:03
1/2 anonim válasza:
Szerintem próbáljátok meg most is egyszer óvszerrel, akkor el is tudjátok dönteni, hogy pszichés dolog van-e a háttérbe.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, ment a zöld kéz. Még jöhetnek vélemények.
2012. nov. 27. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!