Mitől lehet ez? Kezdek megijedni?!?!
pár hete ha megerőltetem magam, fáj illetve szúr a vesém jobb oldalon! Az előbb a vizeletem színe sem volt a megszokott ,inkább barnás volt mint véres. (bocsi a részletezésért) Nem tudjátok hogy ez mitől lehet?? Tapasztalata valakinek??
Kérlek segítsetek!
19/L
szia én eü-s vagyok, sztem neked veseköved van.. bár ha megerölted magad, nem ez a jerllemzö tünet, de az hogy más szie van a vezeletnek, az erre ad okot. a vesekö akármilyen kicsi, okozhat kicsi sérülést, ami vérzik és vizelettel keveredve barnásra szinezi...
jo lenned elmenned egy uh-ra, hogy megnézzák, nem e cysta vagy vesekö, irj majd még, mi van veled, segitek ha tudok.
32
köszönöm szépen a válaszokat! Sajna most sem nyugodtam meg, de legalább tudom h mikre számíthatok! Jövő héten biztos h doki lesz a vége és majd írok h mi lett velem!
Köszönök mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!