Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Algoflex-M-röl mi a velemenyet...

Algoflex-M-röl mi a velemenyetek? Hasznal? Megeri az arat?

Figyelt kérdés

Elore is koszonom a valaszokat!:)

es bocsi az ekezethianyert!

2012. dec. 15. 18:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

Tudom régi a kérdés, de én most próbáltam ki az algoflex M-et. És nagyon jó! Ténylege egy normál algoflex és nospa együtt, még küllemében is ugyanaz, meg ugyanaz a gyártó is. Na először pont ezért voltam szkeptikus, mert vettem be először nospát, nem használt, utána 2 óra múlva fájdalomcsillapítót és az sem használt. Viszont Az M használ! Aztán rájöttem, hogy elvileg (a reklám szerint) a kettő erősíti egymás hatását, úgyhogy jobb lett volna eleve egyszerre bevenni a kettőt, és ugyanaz lenne. Ezért először úgy gondoltam, hogy többet nem is veszek M-et, hanem együtt használom a kettőt. De utána rájöttem, hogy olcsóbbra jön ki együtt megvéve. A no-spa szemenként 65 ft, az algoflex 81 ft. Az Algoflex M viszont szemenként 62,5 ft-ra jön ki. (Sima osztással ki lehet számolni.) Persze gyógyszertáranként eltérő lehet az ár, de elvileg megéri!

Ha viszont van otthon sima algoflex, meg nospa, akkor nem kell elszaladni egy M-ért, vedd be őket egyszerre!

2013. dec. 16. 15:40
 12/12 anonim ***** válasza:
84%
Hú elég kuszán fogalmaztam bocsánat. Szóval a lényeg hogy anyagilag jobban megéri az M, mint külön külön megvenni őket. De ha nem is olcsóbb minimum ugyanannyi, és nem két különböző gyógyszeres doboz van a táskádban, csak egy.
2013. dec. 16. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!