Algoflex M-ről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Eddig mindig algopirint vettem be hasfájásra most meg algoflex-m-et vettem de kicsit visszataszító dolgokat olvastam róla....mellékhatásai hányás meg ilyenek...rengeteg mellékhatása van...vagy ezek nem következnek be? parázok.2010. júl. 5. 19:19
1/3 anonim válasza:
Minden gyógyszernek visszataszító mellékhatásai vannak:D
Amúgy nekem nagyon erős görcseim szoktak lenni, de az algoflex M használ. Persze nem kétpofára zabálom:D
2/3 anonim válasza:
Nekem is használt. Mellékhatásai pedig az Algopyrinnek is vannak. Ennyi erővel, egy gyógyszert sem kéne bevenni... :)
3/3 anonim válasza:
Nekem beválik, oda kell figyelni, mikor veszem be. Ha még nem vagyok igazán rosszul, amikor beveszem, akkor már nem fog hatni, mikor igazán rosszul leszek. Ha nagyon rosszul vagyok, mikor beveszem, akkor pedig nem hat. Tehát a kettő közötti esetben kell bevenni. < Már én menzeszre gondolok, nem tudom, te arra-e, a hasfájásból nem derül ki..:) >
Arra kell figyelnem, hogy legyen valami a gyomromban, mielőtt beveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!