Melyik a legjobb fogfájás csillapitó? Saridon, Algoflex frote, Advil ultra?
szedd bármelyiket, szenvedj vele, a szuvasodás megfertőzi a többi fogat, egyre jobban fáj, már nem használ semmi, végül a fogorvos kihúzza az összes fogad és kaphatsz protkót
most őszintén? nem lenne egyszerűbb elmenni és betömetni egyet?
nem! nagyon félek a fogorvotsól mindenki azt mondja hogy nem fáj a foghuzás és egyéb fogorvosi kezelés. nem hát! a fogorvosnak tuti nem. :)
nem vagyok én olyan bátor,hogy elmenyjek. ez az igazság.
igy is rengeteg fogat kellene megcsináltatnom.
nézd, én is nagyon félek a fogorvostól, olyan gyógyszer nincsen, ami valamilyen szinten ne roncsolná a szervezetetm. nagyon féltem én is, egyszer az egyik bölcsesség fogam kezdett el volna nőni, azonban nem tudott kinőni mert nem volt elég helye, akkor fájt úgy mivel nyomta a fogsoromat, hogy azt hittem ott maradok. Kb. 1 hétig szenvedtem vele, hétvégén hívtam fel a dokimat, hétfőn mentem is a szájsebészetre. Remegve mentem be, de annyi érzéstelenítőt adtak, hogy semmit nem éreztem.
utána sajnos a másik bölcsesség fogammal is gond volt, azt már fogorvos húzta ki, egy tippem van, és biztosan nem fog fájni. ne lidocaint kérd, hanem van egy másik fájdalomcsillapító az ultracaloid. kérj belőle két adagot, és garantálom, hogy azt sem veszed észre, hogy fogorvosnál vagy, olyan jól eltompítja a fájdalmat, semmit nem fogsz érezni.
"nem! nagyon félek a fogorvotsól mindenki azt mondja hogy nem fáj a foghuzás és egyéb fogorvosi kezelés. nem hát! a fogorvosnak tuti nem. :)
nem vagyok én olyan bátor,hogy elmenyjek. ez az igazság.
igy is rengeteg fogat kellene megcsináltatnom."
akkor szenvedj, egy idő után nem fog a fájdalomcsillapító se használni, bűzös lesz a leheleted, csodálkozol majd miért állnak tőled messze a beszélgetőpartnereid ...kihullanak a fogaid...mindezt azért, hogy elkerüld az érzéstelenítő injekció által okozott 1 másodperces fájdalmat...röviden és tömören: akkor meg is érdemled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!