Algoflex-M? (többi lent)
Szia,
nekem csak az Algofelx-M jött be eddig.
Elég sok mindennel próbálkoztam már eddig, de semmi nem segített. (baromira erősen szoktam görcsölni) :-(
Itt nézegethetsz még más technikákat, hátha valamelyik beválik majd.
Kitartást!!!
Ne aggódj a mellékhatásoktól. Oda van írva az is, hogy ezek nem túl gyakoriak, nekem majd' minden ismerősöm, aki görcsöl, Algoflex M-et "kajál" és semmi baj nem történt senkivel.
Nekem is az Algoflex M válik be (egy sima fájdalomcsillapító, pl. Kalmopyrin) nem, mert ebben olyan hatóanyagok vannak, amik speciálisan arra a területre fejtik ki a hatásukat.
Algoflex M annyiban jobb, mint egy átlagos fájdalomcsillapító, hogy olyan anyag is van benne, ami a simaizöm görcsöket oldja. ;)
A rózsaszín tablettarész az ibuprofen (fájdalomcsillapító), a sárga a drotaverin (görcsoldó), ez a kombináció elég hatásos. :)
Az én esetemben az Algoflex M csak annyira képes, hogy enyhíti a görcsöket annyira, h ne jöjjön rám a hasmenés meg a hányás. Ehhez is egy órára van szüksége.
A Cataflam szinte rögtön hat, jó erős fájdalomcsillapító, én ezt ajánlom, de csak receptre kapható. A vény nélküliek közül a Voltaren a legjobb. Az első nap bedobok 3-4 szemet, és alig érzek vmi fájdalmat, életképes vok, tok ülni, járni, akár dolgozni is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!