Mi történhet velem? Mi van velem?
Mostanában nagyon viszket nekem a pun*im ( *=c ).... Nem tudom mitől, de azt remélem itt megvélem a kérdésemre a választ!
Szóval pár napja kezdődött. Azt hittem azért mert kezd át alakulni a kinézete a csikl*mnak. ( *=ó )Aztán utána néztem a neten, és az volt hogy gomba, vagy hasonló. De veletek nem történ ez?
Azért nem kell minden aprósággal orvoshoz rohangálni. :) Ha komolyodik a baj, akkor persze, érdemes elmenni, de a leírtak alapján egy vény nélkül kapható gyógyszer tökéletesen megteszi majd. Ezért írtam, hogy az édesanyja biztosan tud majd adni rá valamit; emellett persze azt is fel tudja mérni, akkora-e a baj hogy orvoshoz kell fordulni vele vagy sem.
Egyébként a nővérednek is szólhatsz. Csak bátran! Gondolj arra, hogy bizonyára velük is előfordult már ilyesmi.
Meg néztük anyukámmal interneten, és az volt írva, ha nem tudunk elmenni nőgyógyászhoz akkor egy kis fültisztítóra tegyek alkoholt ( valami folyadékot ). És minden órában kenjem be vele vékonyan, vagy ha nagyon viszket akkor is....
Állítólag az jó rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!