Mi történhet velem ha fémallergiás vagyok és bérescseppet szedek?
Idézet a BÉRES csepp betegtájékoztatójából:
"
2. TUDNIVALÓK A BÉRES CSEPP BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK SZEDÉSE ELŐTT
Nem szedhető a Béres Csepp belsőleges oldatos cseppek, ha
Ön a ható- vagy segédanyagok bármelyikére allergiás, fémallergia, valamint súlyos veseelégtelenség esetén, illetve vas- és rézanyagcsere zavarán alapuló betegségekben (haemochromatosis, haemosiderosis, Wilson-kór).
"
Előző vagyok, a lényeg lemaradt:
innentől kezdve nem hinném, hogy túl sokan fognak tudni beszámolni arról, hogy mi történhet, hisz senki nem olyan hülye, hogy kipróbálja :)
Amúgy allergiája válogatja, van, akinek bedagad a torka, van, aki belázasodik, van, akinek begennyesedik a tüdeje, van, akinek kiütései lesznek, satöbbi...
inkább keress mást helyette
nekem a bérescsepptől durván előjött az allergiám,többekközött fémallergiám is van
Köszönöm a válaszokat.
Igazából én is olvastam, de fel vannak sorolva, hogy milyen fémanyagok vannak benne és nemtudom hogy azokra vagyok-e allergiás. De inkább nem kockáztatok.
a kettesnek igaza van, eddig sosem olvastam a betegtájékoztatót, és azt gondoltam, a béresben nincs nikkel. O_o
mea maxima culpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!