Elviselhetetlenül viszketek ott lent, aludni is alig tudtam! Mivel csillapítsam a viszketést? Tejföllel, mivel kenjen be? Kentem canestennel, ülöfürdöztem, semmi nemvolt jó. SOS
Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 05:58
1/14 anonim válasza:
A tejfölt edd meg, a puncidra pedig azt használd, amit az orvos felír, csak menj el hozzá!
2/14 A kérdező kommentje:
szerinted nem mennék?hétvégén nem rendelt,(szombat óta van ez ) ma sem rendel,hanem holnap.
2012. dec. 10. 06:04
3/14 anonim válasza:
Egy nőgyógyász biztos rendel, ha nem is az, akihez máskor jársz. Első voltam.
4/14 agi91babe válasza:
Én kamillateás borogatást vagy kamillás ülőfürdőt javasolnék, valamint (gondolom lány vagy),rendszeres karbantartás gyanánt én 2 naponta hideg és erős vízsugárral "belül" is kitisztítom magam. Ettől nem borul fel a flórája, de a hideg víz nem kedvez a bacik burjánzásának. Szerintem az égést, viszketést is csillapítaná. De alaposan!.... :)
5/14 A kérdező kommentje:
lehet rendel más doki,de faluban élek,nemkönnyen jutok igy el más dokihoz,és nem megyek másik dokihoz.
2012. dec. 10. 08:06
6/14 A kérdező kommentje:
rendben,megpróbálok kamillázni,hátha enyhít valamennyire,holnapig csak kihúzom valahogy !
2012. dec. 10. 08:07
7/14 A kérdező kommentje:
belül hogy tudod kimosni magad,nemtudom most igy elképzelni?:)
2012. dec. 10. 08:08
8/14 agi91babe válasza:
Egyszerűen, a tusolóval. (nehogy magadba dugd:P...) csak a vízsugarával...de minden nap ne csináld normál esetben,mert a jótékony bacikat is túlságosan kimosod, és akkor szintén beszedhetsz gombát, fertőzést. Én 2 naponta szoktam. És fontos hogy hideg vízzel.
9/14 anonim válasza:
Belül sehogy ne mosd, mert a hüvely öntisztító. (Pl. az irrigálás is nagy h*lyeség, eddig ahány nőgyógyásszal beszéltem, annyian szidták..) Remélem, ma eljutsz orvoshoz, aki megfelelő gyógyszert és kúpot ír fel neked! Azután a visszafertőződés ellen pedig nagyon védd magad. Legjobb módszer erre a gynoflor+ intim segítség kombó.
10/14 anonim válasza:
A viszketés gombára utal. Persze ez orvos nélkül neheezn állapítható meg távolról. Canesten krémet vegyél a patikában és kenegesd kivülről. Ez akkor sem árt, ha esetleg más okozza a fertőzést. Kúpot ne használj amíg nem látott orvos és biztosan nem mondta rá, hogy gomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!