Kb max 3-4 hétig DURVA fogyókúrán voltam. Sajnos. Kb októberben, és a menszeszem is azóta nincs kb. azt olvastam, h megszűnhet mellékhatásként, most mi tegyek? Létezik, hogy ilyen rövid idő alatt tönkretettem magam, vagy csak késik?
"A lábam is sokkal jobb, meg szerintem a fenekem is, mert néha napján aerobicozom."
Így lesz a néhanapján sportból 2 naponta alakformálás. :D
Amúgy nekem tök mindegy, hogy mit csinálsz, a te tested, de ha 3 hétig tényleg napi pár gyümölcsöt+1 szendvicset ettél, akkor nem maradt semmi izmod, az száz.
Meg az is, hogy a mostani étrendet mellett pedig nem épül rád izom.
A dióban és hüvelyesekben pedig önmagukhoz képest van sok fehérje, de annyi diót meg hüvelyest úgysem eszel, hogy számottevő legyen fehérjebevitel szempontjából. Mellesleg a dióban többszöröse a zsír mennyisége, a fehérjéhez képest, a hüvelyesekben pedig a szénhidráthoz képest elenyésző a fehérje.
Ja, azt meg most látom, hogy már nem is az a gond, hogy zsíros voltál, hanem hogy túl izmos. :DDD
OK :)
Akkor sok sikert! :)
Csak a menstruációdat ne várd ilyen életmód mellett egy darabig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!