Kb max 3-4 hétig DURVA fogyókúrán voltam. Sajnos. Kb októberben, és a menszeszem is azóta nincs kb. azt olvastam, h megszűnhet mellékhatásként, most mi tegyek? Létezik, hogy ilyen rövid idő alatt tönkretettem magam, vagy csak késik?
Istenem, te de hülye vagy!
Ha ennyire nem voltál elégedett magaddal, akkor 165/56-tal nem koplalni kellett volna, hanem sportolni.
Mellesleg kizárt, hogy akkor hájkupacok voltak rajtad, mint amiket leírtál.
És a paleo se arról szól, hogy megeszek egy nap 3 gyümölcsöt, meg egy szendvicset (a szendvics alapból kizárt ott).
"Am az olyan volt, h naponta megettem kb 1-2 gyümölcsöt+1szendvics."
Nem ettél semmi fehérjét, de lefogytál kb. 8 kilót 3-4 hét alatt. Tudod mi történt? Izom nem maradt rajtad egy deka sem, mivel először szépen azt bontotta le a szervezeted, utána nyúlt csak a zsírhoz. Tényleg jó alakod lehet...csont+egy kis zsír.
Amennyi fehérjét most eszel, még az is lófitty, lehet durván egy 40 g. A sok gyümölcsnek hála, meg szénhidrátból fedezed a napi energiamennyiséged túlnyomó részét. Plusz zsírból, ha a halkonzerv olajos.
Gomba helyett meg egy kis túlzással, de nyugodtan ehetnél fűrészport is, mert kb. annyira hasznos.
Kedves kérdező!
A lányoknak sem kell állandóan szenvedni a súlyuk miatt. Nyugodtan ehetnek, ihatnak mindent amire a szervezetüknek szüksége van, hogy kifejlődhessenek. Ha meg nem tetszenek maguknak, akkor sportoljanak. Azt nem lehet túlzásba vinni, és remek alakot csinál. Persze tudom kényelmesebb a Tv előtt láblógázni, és depresszióst játszani, mint valóban tenni magunkért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!