Első menstruáció?
Figyelt kérdés
Tegnap elég sok barnás váladék volt a bugyimban. Nagyon megijedtem , de gondoltam rá hogy ez az erlső menstuációm lehet. De nemvagyok benne biztos, mert anyának csak 18 éveds korára jött meg és nem is éreztem hogy fájna a hadsam avgy ilyesmik. Szerintetek lehet az? L/132012. dec. 8. 15:50
1/10 anonim válasza:
Ha még ma is jelentkezik akkor igen,de ha nem akkor azis lehet h. csak figyelmeztet a tested h. hamarosan nagylány leszel..attól függ milyen sötétségű volt..
2/10 A kérdező kommentje:
Ilyen nagyon sötét :s
2012. dec. 8. 16:00
3/10 anonim válasza:
Igen, ez lehet az első menstruáció. :) Lehet, hogy hamarosan piros vér jön, de az is lehet, hogy most csak "megmutatta" magát, és hónapokig nem lesz semmi, de ha így lesz, akkor is normális. :) Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy fog fájni a hasad, hiszen nem mindenkit visel meg a menstruáció. :) Örülj, hogy most sem fáj, és remélem soha nem is lesz semmi bajod az életben!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
4/10 A kérdező kommentje:
de akkor most mi tegyek?
2012. dec. 8. 16:16
5/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Betétet tegyél a bugyidba, és szólj Anyukádnak! :)
7/10 anonim válasza:
Nekem úgy kezdődött h szintén ilyen barnás folyadék volt és másnap pedig megjött az első. Én is nagyon meg voltam ijedve nem tudtam h mi történik. Nyugi, az első menstruáció alatt alig lesz vmi a bugyidban. ;) Rakj be betétet a biztonság kedvéért. Minden jót! :)
8/10 anonim válasza:
#6-os vagyok.
nekem speciel barna folt,pár percre rá egyből vér. csak a második volt barnás-trutyis.
14L
9/10 anonim válasza:
megint a #6-os vagyok.
ja és nekem sem fájt a hasam,nem éreztem hogy valami folyik vagy ilyesmi,csak szimplán ott volt egy folt... pár óra múlva kezdett el fájni,a második nap a legszörnyűbb,akkor jön a legtöbb és akkor is fáj a legjobbam :(
10/10 anonim válasza:
hát annak a legjobb aki semmit nem érez... nekem minden bajom van vele... egy éjjszak a max. 5 órát aludtam mert annyira fájt a hasam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!