Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem menstruálok még?

Miért nem menstruálok még?

Figyelt kérdés
Már elkezdtem menstruálni, legelőször 2011 Szeptemberben, utánna kihagyott egy pár hónapot és kb. Márciusban megint megjött. Azóta minden hónapban megjött, de most valamiért nem. Nov. 30.-án kellett volna, de nem tudom miért nem jön meg. Biztos nem vagyok terhes, még csak 14 éves vagyok. Valaki tud valami okot erre? Anyukámnak fogalma sincs, és nekem se. Köszönöm előre

2012. dec. 7. 09:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, még nincs semmi baj, csak fiatal vagy, és nem alakult még ki rendesen a hormonműködésed. :) Ha esetleg fél évnél több marad ki 2 menstruáció között, akkor kell orvoshoz menned! :)
2012. dec. 7. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
ha anyáddal beszéltél erről,akkor már rég orvoshoz kellett volna vinnie.
2012. dec. 7. 15:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a segítséget :)de azért remélem megjön majd, és ha nem akkor elmegyek orvoshoz. Anyukám azért nem vitt még el, mert azt montda, hogy várjunk még vele mert ô is késôn kezdett el menstruálni.
2012. dec. 7. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez normális ilyen korban.Hormoningadozás,de a stressztől is késhet.
2012. dec. 7. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!