Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Folyton kiújuló fertőzés. Tippek?

Folyton kiújuló fertőzés. Tippek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már lassan 2-3 éve folyamatosan elkapok valamilyen fertőzést. Elmegyek a nőgyógyászhoz, kapok hüvelytablettát, párom gyógyszert,tehát tőle sem tudom visszakapni (ő egyébként sosem kapta el, biztos ami biztos alapon írja fel az orvosom ) de eltelik egy két hónap, és újra előjön...mindig csinál ultrahangot, évente rákszűrés, és semmi problémát nem talál. Ennyire érzékeny lennék? Mit lehet tenni? Most már inkább valami otthoni trükköt próbálnék ki, olyat, ami tutira nem árt. Például a fürdővízbe valamit (egyébként zuhanyzok, kerülöm a fürdőket, strandokat, nem akarok pluszba összeszedni valamit) . Tud valaki valamit? Van ilyen másnál is? 23/L

2012. dec. 5. 19:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy megcsal és folyton visszafertőz a 3.tól?
2012. dec. 5. 19:17
 2/11 anonim ***** válasza:
nem tudom, legtöbb embernél nem ártalmasak az ilyen apró figyelmetlenségek, mint nyilvános wc-re ráülés, vagy kilincs megfogása, tamponcsere előtt/után kézmosás hiánya, és nem is feltételezem rólad, hogy nem vagy higiénikus, csak leírtam hogy mik azok, amik így gondot okozhatnak. más fertőzéseket nem szoktál elkapni? lehet valamilyen immunerősítőt kéne szedni, sok C-vitamin hasonlók.
2012. dec. 5. 19:18
 3/11 A kérdező kommentje:

:) Nem, biztosan nem :)

Én elég alaposan kifaggattam az orvost, hogy mitől jöhet elő mindig. Szerinte ha valaki érzékeny rá, elég, ha vonaton leül. (!) nyáron a melegtől beizzad, befülled...Érzékeny vagyok rá, oké, de nem szeretnék két három havonta hüvelykúpot használni, ezért szeretnék itthoni tippeket :)

2012. dec. 5. 19:23
 4/11 A kérdező kommentje:

Kedves második!

A nyilvános wc alap ugye, hogy nem ülök rá, de tény, hogy előtte meg fogom a kilincset, aztán csapot...szóval azért összeszedhetem. Ha elmentem fürdőbe régebben, rá két napra már ki is jött, ennyire nem bírom..nagyon elkeserítő :S

C vitamint szedek, egyébként nem vagyok nagy beteges, ritkán kapok el másféle fertőzéseket. Gondoltam intim mosakodó gélre, de annyira mást mond mindenki róla...így ezt eddig nem mertem.

2012. dec. 5. 19:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Esetleg használsz vmilyen hormonális fogamzásgátlót (tabletta/hüvelygyűrű)?

Mert attól gyakori az ilyesmi.

2012. dec. 5. 19:29
 6/11 anonim ***** válasza:

első vagyok :) bocsi, hogy csak így bedobtam, de nővéremmel is volt sanjos :(

nála olyanok javítottak a helyzeten, hogy nagyon vigyázott, wc előtt kézfertőtlenítő, tejsavas irrigálás, van probiotikus betét, tisztasági és rendes is, meg kerülni az édességeket, mert az is ronthat rajta. Persze vitamin és probiotikumok, normális táplálkozás. A sima vizes hüvelyirrigálást el kell felejteni, mert csak felborítja az egyensúlyt odalenn, tejsavas, vagy semmi. Érdemes a gyógyszereket megnézni, ha szedsz valamit.

2012. dec. 5. 19:38
 7/11 anonim ***** válasza:
ja meg esetleg, szex közben, ha 'nem megfelelő a páratartalom' akkor könnyen kidörzsölődsz, attól is előjöhet, ezen síkosító segíthet.
2012. dec. 5. 19:44
 8/11 anonim ***** válasza:

A helyedben elküldeném a pasit tenyésztésre.

Nálunk ugyanez volt mint nálatok.

Bajom volt, nőgyogyi, gyógyszer mindkettőnknek, visszajött.

Kiderült hogy neki van prosztata gyulladása amit 6 hétig tartó antibiotikum kúrával tudtak nála kikezelni.

Szóval amiket a nőgyógyász az én leletem alapján felírt, neki annyit sem ért mint halottnak a csók.

Jah, és tünetmentes volt mindvégig.

Olyan helyre menjetek ahol az ondóból végeznek tenyésztést. A húgycsőből vett kenet mit sem ér!

2012. dec. 5. 22:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nálam is ez volt, állandó fertőzés , mindig erősebb antibiotikumos kezelésekkel. Mióta az aloe termékeket használom, még nem volt semmilyen panaszom! ( már közel négy éve!)

Én mindenképpen a gyógynövény alapú immunerősítést javasolnám. Mindenképpen jótékony lenne a stabilizált Aloe Vera spray-je, propoliszt is tartalmazó krémje és a tőzegáfonyás ivóleve, egy minőségi probiotikum. Érdemes lenne jó minőségű kézfertőtlenítőt is használnod.Az se mindegy, hogy természetes, vagy mesterséges C vitamint szedsz-e.Ha érdekelnek a részletek, akkor szívesen elküldöm emailben.

2012. dec. 6. 23:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem mond hülyeséget az utolsó, de az FLP-s cuccok indokolatlanul drágák... alacsonyabb árkategóriában is találni legalább olyan jó minőségű termékeket, csak az FLP őrület 80%-a agymosás.
2012. dec. 6. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!