Mért nem lehet éjszaka tampont használni?
Na,köszönöm,ez egy nagyon korrekt és igen hasznos válasz volt!!!!
És azt tudod esetleg,hogy miért van az,hogy ez valakinél okoz gondot valakinél meg nem? Vagy ez egyénfüggő,ki mennyire érzékeny? Mert nekem volt P3-as eredmény miatt műtétem és nem javasolják a tampont,ezért is tettem fel a kérdést. Tehát akkor gondolom én pl fogékonyabb vagyok,mint más.
Én úgy gondolom (ez saját vélemény), hogy hajlamfüggő , az orvosom viszont senkinek nem ajánlja a tampont. Az ő véleménye az, hogy elősegíthet krónikus gyulladásokat. Tudtommal a p3-as eredmény is lehet krónikus gyulladástól.
Szintén magánvélemény, de szerintem oltári szemétség, hogy a tampon tájékoztatóján csak a TSS-t hangsúlyozzák ki. Nekem mindhárom alkalommal kevert bakteriális gyulladást okozott a tampon. Mindig nagyon kínosan ügyeltem a tisztaságra, nem kívülről vittem fel bacit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!