Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meddig tart a hámlás az arcon...

Meddig tart a hámlás az arcon és a szájszárazság? Az egész kúra alatt? (Sotret nevű gyógyszertől)

Figyelt kérdés
Kb. 15 napja kezdtem el szedni, sokkal szebb tőle az arcom már most, de időnként elkezd hámlani az arcom, főként az állam, a szám pedig cserepes és nagyon száraz. (Bármivel kenegetem, nem sokat segít)

2012. dec. 2. 19:04
 1/3 1000mb válasza:
Szia!! A dm-ben és a müllerben lehet kapni egy ajakírt. CARMEX a neve.Csak azt használd semmi mást.Nem fog semmi segíteni csak ez. Én is ezt használom. A szájszárazság pedig az egész kúra alatt jelen lesz.(ami eltarthat egy évig is.)
2013. jan. 2. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

én fél évig szettem és a szádra semmi sem fog beválni.Meg kell várnod hogy végigszedd a gyógyszert és ha abbahagytad majd utána fog csak rendbe jönni a szád.

2013. aug. 20. 16:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már végig szedtem és rendbe is jött a szám.:)
2013. aug. 21. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!