Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellbimbó hámlás?

Mellbimbó hámlás?

Figyelt kérdés

Néha (pár havonta) kicsit hámlik, néha pedig teljesen letudom szedni darabokban a hámlást.

Én úgy gondolom hogy ez teljesen természetes mert az is csak bőr.

Vagy nem?

2012. ápr. 2. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
nem hinném hogy normális. terheseknél is szokott, de daganatosoknál is.... de lehet ártalmatlan is gondolom de mindenképp kérdezz meg dokit!!!
2012. ápr. 2. 21:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Olyan egyébként hogy picit sötétebb az a rész ami lejön és alatta rózsaszín marad. Mint a friss bőr. Mindkettő egyébként, nem hinném hogy ilyen fiatalon valami probléma lenne, de megkérdezem.
2012. ápr. 2. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Fiatalon nem is lehetsz beteg? -.-'
2012. ápr. 2. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
az öregeken szoktam röhögni akik mondják nekem hogy ilyen fiatalon mennyi bajom van....tényleg röhej hogy fiatalon nem lehetek idöjárás érzékeny meg derékfájos....
2012. ápr. 2. 21:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Úgy értem nem hinném hogy daganatos lennék vagy ilyen hatalmas probléma lenne. Annak biztos lenne más jele is...

Nekem ne mond, nem bírok menni a hátfájdalomtól. Nekem is mki azt mondja jajj mert nem mozogsz eleget, jajj ilyen fiatalon nem kéne. blabla

2012. ápr. 2. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:

na igen de azt nem veszik figyelembe az öregek hogy az idöjárás igen nagyot változott,20 fokrol leesik minusz 20ra, ezt még egy csecsemö is megérzi...

mellesleg tény hogy annyit nem mozgunk. irodai munka mindenhol,mi már nem vetünk szántunk.de aki meg sportol és rosszul mozdul, elég annyi hogy sérve legyen...

na mindegy

a lényeg hogy menj azért dokihozhogy biztosat tudj:)

én se mondtam hogy daganatos vagy csak hogy azoknál is szokott lenni.

2012. ápr. 3. 06:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, ne hagyd hogy kiszáradjon.
2012. ápr. 3. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!