Epekő műtétnél mennyit adtatok a fogadott dokinak?
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 13:18
1/8 anonim válasza:
Szfehérvári kórházban, mi egy elég jómenő dokinak 20.000 adtunk. - Előtte körbekérdeztük, hogy mi a tarifa a hasoló "kis" műtéteknél - Ettől függetlenül ezt mindenkinek a saját lehetősége szabja meg!
2/8 A kérdező kommentje:
anyumat műtötték és mi is 20.000ft ot adtunk , csak kiváncsi voltam kevés e.szerintem ennyit azért illik adni egy dokinak volt aki 50 et adott.
2009. aug. 20. 18:08
3/8 anonim válasza:
Semennyit, kap szép fizetést, te meg TB-t fizetsz, nem véletlenül.
4/8 anonim válasza:
Ha csak a sikeres műtét után adsz borítékot a dokinak, és egyetlen műtét van, akkor mi a francnak? Kap fizetést, éljen meg belőle. Néhány 10 ezer forint nem kis pénz, amikor ő csak a munkáját végzi.
5/8 anonim válasza:
De tényleg, csak pofázik mindenki a hálapénz megszüntetéséről, politikai szinten is, de amig az emberek nem kezdenek el nem adni, addig semmi nem fog változni.
6/8 A kérdező kommentje:
nem vitázni akarok ,csak kérdeztem!!!!!!Mi fogadtuk meg őt, ezért előrébb hozott,mert már nagyon rossz volt neki állandóan rosszúl volt.
2009. aug. 22. 12:11
7/8 anonim válasza:
Az a baj a mai világgal, ha jót akarsz magadnak akkor fizetned kell.Nekem péládul autóbalesetem volt.A belső szervei leszakadtak, a térdkalácsom leszakadt...stb. Teljesen gipszbe bekötve voltam, és mozdulni nem tudtam.A hasam kegyetlenül fájt, egész addig amíg nem kapott borítékot a doki.Előtte hiába szenvedtem, könyörögtem, nem foglalkoztak velem.Aztán a boríték után minden nap bejárt, hogy jól vagyok-e.Ez az undorítóóóó.A munkám során én se kaptam minden embertől borítékot és benne min. 20 ezret.... milyen jó is lett volna nekem.Miért nem lehet megszüntetni???És akinek nincs pénze? Az csak szenved amíg bírja?
8/8 anonim válasza:
nekem igaz még nem volt epekövem de anyumnak volt s ő 44000ezret adott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!