Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellemben miért fáj valami ha...

Mellemben miért fáj valami ha megnyomom?

Figyelt kérdés
Egy ideje úgy érzem, hogy van valami a mellemben. Általában menstruáció előtti héten fáj, de csak akkor ha megnyomom. Elég kis mellem van így könnyen érezhető benne minden mirigy. Nőgyógyásznak is mutattam már, elsőre azt mondta h csak tejmirigy, de ha gondolom menjek el ultrahangra. Szerintetek?
2012. nov. 28. 09:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Írok majd mindenképpen! További szép estét! :)
2012. dec. 2. 20:06
 12/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Újra itt vagyok. Kaptam időpontot, január 17-re :P Hát az még egy hónap. Jelentem amúgy megjött és nem fáj a mellem, teljesen úgy viselkedik mint a másik. Úgyh remélem csak én túlzom el a dolgot, de biztos majd 1 hónap múlva lesz minden. Szép Napot!
2012. dec. 6. 12:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Megint az első válaszoló vagyok. Nagyon örülök, hogy jól vagy, és remélem ez örökre így is marad! :) Minden jót Neked!!! :)
2012. dec. 6. 12:28
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Remélem tényleg csak vmi menstruáció előtti normális dologról van szó, de az a biztos ha megnézetem.

Neked is minden jót!

2012. dec. 6. 12:29
 15/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Csütörtökön uh, azt szeretném kérdezni, h szerintetek nov. 30.-ai beutaló jó? Remélem nem "jár le".

Meg még azt szeretném kérdezni, hogy ha van beutalóm meg időpontom, kell e előtte kartonozóba mennem? Szerencsére nem vagyok jártas ezekben a kórházi dolgokban. Köszi előre is. Jó éjt!

2013. jan. 14. 21:43
 16/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam ultrahangon, és szerencsére minden rendben. Beutalóval sem volt gond. Megvizsgált a doktornő kézzel meg ultrahanggal és nem talált semmi nem odavalót. Most legalább megnyugodtam. Jöhet a fogorvos, csak arra is rá kell szánnom magam. Köszi mindenkinek az eddigi segítséget. Szép napot! :)
2013. jan. 25. 11:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia! :) Az eddigi egyetlen válaszoló vagyok, ugyanis az összes választ én írtam! :) Nagyon örülök, hogy jól vagy, és remélem ez örökre így is marad!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
2013. jan. 25. 12:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem az eddigi egyetlen válaszoló vagyok, mert a 2012-11-28 14:55-ös, és a 2012-11-28 23:33-as választ nem én írtam, de a többit igen.
2013. jan. 25. 12:40
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen! :) Neked is minden jót kívánok!!!
2013. jan. 27. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!