Mi ez a mellemben? Mind két mellemben mélyebben van 2 nagy csomó, ami kicsit fáj ha megnyomom,15 éves vagyok, de nem akarok anyumnak szólni, amííg nem biztos hogy baj van. Mi lehet ez, vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 21:43
1/9 anonim válasza:
Irány az orvos! De minél előbb!
2/9 anonim válasza:
Szóljál neki bátran. Azért ő az anyukád, hogy segítsen, ha kell. Nincs benne semmi ciki.
3/9 anonim válasza:
15 évesen még lehet zsírcsomó is... ne ijedj meg, de azért jobb ha anuykád is tud róla.
4/9 anonim válasza:
zsírcsomó, ciszta, sok minden lehet. azért szólj anyudnak.
5/9 anonim válasza:
Szia! Én 18 évesen találtam a bal mellemben csomót. Elmentem dokihoz, megultrahangozta, aztán azt mondta zsírcsomó. Elmentem egy évre rá, és akkor is ezt mondták.. Már 3 éve megvan, de most megint visszamegyek, mert már fáj is, és aludni sem tudok miatta a jobb oldalamon. Szerintem te is menj el orvoshoz, és anyukádnak mindenképp szólj róla, ez egyáltalán nem ciki, meg ő biztosan tudja, hogy milyen orvost keressetek fel.
6/9 anonim válasza:
Elírtam, a jobb mellemben van a csomó, nah..
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek,megfogadom a tanácsokat =)
2010. febr. 23. 06:46
9/9 A kérdező kommentje:
ilyen fiatalon elég valószínűtlen a mellrák
2010. febr. 24. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!