13 éves vagyok és egy csomó félét észlelek a jobb mellemben, mi lehet?
Pár napja vettem észre,hogy a jobb mellemben ilyen "kemény dolog" van,emelett ha "megnyomom" a másik mellemhez képest fáj is,azonban ha semmit sem csinálok vele is,elkezd fájni,persze magától utána elmúlik.
Ez mégis mitől lehet,nagyon félek tőle,hogy ennek nem lesz-e később következménye. :(
Hát igen,ez is megfordult a fejemben. Hiszen felkell készülni a legrosszabbra. Az egészben az a fura,hogy 1-2 napja észleltem az egészet,azelőtt semmi.
De ha pár napom belül,nem javul a helyzet szólok a szüleimnek,bár mivel jobb félni mint megijedni,valószinű szólok nekik miharabb.
Nekem is volt, hónapokon át hun volt hun nem, hun fájt, hun nep, majd véglelg elmúlt. A nyirokcsomók be voltak gyulladva, tehát gyulladás van a szervezetedben, és valamiért nehezen gyógyul...
De nem ciki az orvos, vannak tini nőgyószátok is, ahol szülő nélkül is foglalkoznak veled....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!