Mellemben miért fáj valami ha megnyomom?
Figyelt kérdés
Egy ideje úgy érzem, hogy van valami a mellemben. Általában menstruáció előtti héten fáj, de csak akkor ha megnyomom. Elég kis mellem van így könnyen érezhető benne minden mirigy. Nőgyógyásznak is mutattam már, elsőre azt mondta h csak tejmirigy, de ha gondolom menjek el ultrahangra. Szerintetek?2012. nov. 28. 09:24
1/19 anonim válasza:
Ha ultrahangra mész azzal csak jót teszel Magadnak mert legalább megnyugszol.
2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tudom hogy el kellene mennem, csak mindig mindent halogatok. Szerinted a háziorvostól kell kérni beutalót?
2012. nov. 28. 09:35
3/19 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem nőgyógyász is adhat beutalót, de a háziorvos is. :) Minden jót Neked! :)
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, rászánom magam. :)
2012. nov. 28. 09:39
5/19 anonim válasza:
fájhat attól is hogy meg fog jönni... de ha megnyugtat akkor menj el ultrahangra
6/19 anonim válasza:
Menstruáció előtt teljesen természetes, ha érzékeny a melled. Ami komoly baj, az nem múlik el menzesz után se. De ha megnyugtat, menj el ultrahangra.
7/19 A kérdező kommentje:
Igen jövő héten fog megjönni, utána nem szokott fájni. De lehet h mégis jobb lenne egy ultrahangos vizsgálat. Akkor tényleg nem idegeskednék. 26 éves vagyok, kb fél éve van ez. Akkor ez már így is marad?
2012. nov. 30. 09:48
8/19 anonim válasza:
Az első 2 válaszoló vagyok. A legjobb megoldás az ultrahang, mert csak így lehet biztosat mondani, és másképp úgysem tudnál megnyugodni. :) Inkább menj el hiába, minthogy bármi baj legyen! Remélem soha nem is lesz semmi bajod az életben!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen! :)
Ma voltam gyógyszert íratni, és akkor kértem beutalót is ultrahangra, már csak időpontot kell kérnem és mehetek is.
2012. nov. 30. 15:47
10/19 anonim válasza:
Szia! :) Megint az első 2 válasz írója vagyok. Majd írd meg légy szíves, hogy végül is mi volt! :) Minden jót kívánok Neked!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!