Biztos, hogy PCOS? Nem lehet valami más?
Sziasztok! Ma voltam orvosnál a következő "tünetek" miatt: egyre hosszabb ciklusok (a mostaninak az 57-napján tartok, még mindig semmi), egyre több pattanás, zsíros bőr, hajhullás, 2 év alatt 20 kg hízás, és nem birom leadni.
az orvos azonnal PCOS gyanújával elküldött laborba, 2 hát múlva lesz meg az eredmény, plusz jövő hétre berendelt hüvelyi ultrahangra.
Elég sokat olvasgattam erről a szindrómáról, és valahogy mióta hazajöttem a dokitól, annyira rossz kedvem van... :( Ha tényleg PCOS, nem tudom, hogy fogom túlélni... :((
én is így voltam :( az orvos uh-n kis cisztákat látott+mindig sokat késik a menzeszem
nem gondoltam, hogy PCOS és mégis..hazajöttem elkezdtem olvasgatni a neten róla és 2 órán át sírtam
utólag visszatekintve rájöttem, hogy nem kellett volna
lehet kezelni (sport, diéta, gyógyszer)
Kitartást!
Nem biztos, a laboreredményed még nem jött meg. De sajna jó esélyed van rá.
De ne zuhanj össze, ez még nem a világ vége, ettől még teljes értékű életet élhetsz, és ez a lényeg. Sőt gyógyítható is :)
Szia!
Tudod mit nem értek? Miért küldött a ciklusod 57.! napján laborba? A pco-t a ciklus 3. és 21. napi vérvételének eredményéből szokták megállapítani.
A tüneteid alapján nagy a valószínűsége.
Minél előbb kezded el a hármas kezelést, annál előbb lehet babátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!