PCO szindrómát állapítottak meg nálam, viszont van egy kis gond? (bővebben lenn)
Csináltak vérképet, terheléses cukrot és ultrahangot és minden a PCO-ra utalt. Szőrösödni is szőrösödöm, a menzim is rendszertelen.
Írtak fel Cypromixet és mondták, hogy diétázzak. Viszont édességfüggő vagyok és hiába bírom ki finomságok nélkül 1 hétig, 1 hét után kifosztom a hűtőt. :( Nem tudom, hogy ettől-e vagy a fog.gátlótól, de egyre jobban szőrösödöm és nagyon zavar.
Endokrinológushoz nem holnap fogok eljutni sajnos.
Akik szintén PCO-ban szenvednek, hogy bírják édesség nélkül?
Nem szeretném,ha oltogatnátok, tudom, hogy nem jó, amit teszek,de segítségre van szükségem.
Ha nem PCO akkor mi ez?
Nekem a nődoki azt mondta, hogy PCO-m van. Elemezte a vérképemet, csinált UH-t is.
Nem tudom, de hogy ez nem PCO, az száz.
Kérj beutalót házidokitól endokrinológushoz, a Cyprot pedig felejtsd el.
Minél előbb el szeretnék menni endokrinológushoz, de sajnos Magyarországon nagyon kevés van, szakmájához értő meg még kevesebb. :(
Pestre megyek majd egy állítólag nagyon jó dokihoz. Azt hallottam, ő a legjobb. Sajnos sokat kell várni míg bekerül hozzá az ember, de inkább várok, minthogy más doki félrekezeljen.
www.orvostudakozo.hu
itt kérdezz egy endokrinológustól
Köszönöm Mindenkinek a segítségét, írok egy orvosnak! :( Majd jelentkezem, hogy mit mondott.
Köszi még1x mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!